Ingrid & Nick

trouwen op 21 oktober, 2017

Dromen

Eat fresh and stay healthy

Smoothies en shakes maken zichzelf niet, een blender in huis hebben zou zeer handig zijn!

Grote en kleine was

Zelfs mr. Clean kan niet kuisen zonder het nodige materiaal. Daarom zijn wij dus steeds op zoek naar handige spulletjes voor zowel de grote als de kleine huishoudelijke taken.

Here we come!

Het moet niet altijd gejaagd zijn. Is het nu verder weg of dichter bij huis, af en toe eens weg kan wonderen doen. Investeer dus mee in de wereld van cutbacks, snaps, barrels and chakaaa indien je van surfen houdt! Of in een bezoek aan een leuk museum en een etentje ergens in een mooie stad. Graag hadden we ook kort na het huwelijk er even tussenuit geweest. Help jij ons mee? Thanks! :)

Home sweet home en een oase van rust

Om de puntjes op de i te zetten in het appartementje en wat plantjes om een rustige omgeving te creëren.

Le petit chef

Omdat wie het kleinste strootje trekt ook zal koken, kunnen we die sukkelaar toch maar beter voorzien van wat extra hulpmiddelen.

Multimedia

Je kan haast niet meer naast de schermen kijken. Een avondje ontspannen in de zetel, een housewarming met leuke muziek of een zakelijk of minder zakelijk bericht. Zonder kan men tegenwoordig haast niet.

Romantische (of avontuurlijke) date

Aangezien we het beiden nog een beetje druk zullen hebben met onze studies en het appartement in te richten, zou een kleine ontspanning tussendoor zeer welkom zijn. Even uitblazen zegt...