Ines & Wouter

trouwen op 28 juli, 2018

Dromen

A. Welkom op onze lijst met dromen

Lieve genodigden, We wonen al drie jaar gelukkig samen en zijn blijkbaar in staat om te overleven. Dus de hoogstnoodzakelijke spullen hebben we al…maar als jong en dolverliefd koppel hebben we ook nog enkele dromen. Het goede nieuws is dat jij kan helpen om deze in vervulling te laten gaan! Onder elke droom staat er een varkentje. Deze kan je verschuiven tot het bedrag dat jij zou willen bijdragen. Klik dan op het wolkje met ‘steun’ naast de balk. Wil je graag aan meerdere dromen een bijdrage leveren? Geen probleem, je kan meerdere dromen steunen! In het kadertje rechtsboven staat een overzicht van het totale bedrag. Een overzicht kan je altijd vinden als je op de ‘bekijken’ klikt, dit staat onder het kadertje ‘uw bijdrage’. Eenmaal je tevreden bent met je keuze van dromen, klik dan op de knop ‘afrekenen’, dit staat ook onder het kadertje ‘uw bijdrage. Eens je je gegevens hebt ingevuld, vragen ze je om het gewenste bedrag over te schrijven op een rekeningnummer. Dit is onze gemeenschappelijke rekening en er worden geen transactiekosten aangerekend. Schrijf zeker het rekeningnummer goed op want de website stuurt geen bevestigingsmail. Als je twijfelt of als je vragen hebt mag je ons uiteraard bellen of een mailtje sturen.

B. Huwelijksreis - Ines vliegt naar Nicaragua

Help Ines om in Nicaragua te geraken voor de huwelijksreis. Steun haar vliegticket! De vlucht naar daar zal al een avontuur op zich worden want we landen eerst in Madrid, dan Panama en tenslotte in Nicaragua.

C. Huwelijksreis - Wouter vliegt naar Nicaragua

Help Wouter om zijn bruid te volgen naar Nicaragua. Een huwelijksreis is tenslotte pas een echte huwelijksreis wanneer het volledige koppel ter plaatse geraakt.

D. Huwelijksreis - Leren surfen

Beeld je in: je wordt wakker in een klein hutje op een prachtig tropisch strand, je doet je zwemkleren aan, je pakt je surfplank en rent naar de rollende golven. Pas op dat moment bedenk je dat je eigenlijk geen flauw benul hebt hoe surfen eigenlijk werkt. Naar de Beach Boys luisteren was klaarblijkelijk niet genoeg. Gelukkig is er de knappe (maar niet té knappe) surfinstructeur die ons in vloeiend Spaans uitlegt wat we moeten doen. Ines kan na vijf dagen de grootste golven trotseren en Wouter kan al blijven drijven.

E. Huwelijksreis - Vulkanen

Nicaragua heeft iets dat België niet heeft: vulkanen! 19 om precies te zijn. Vulkanen zijn fantastisch voor verschillende redenen: je kan erop wandelen en prachtige uitzichten hebben, je kan echte lava zien vloeien en opspatten, je kan erin kayaken (in de uitgedoofde watergevulde versie toch) en er zelfs vanaf sleeën!

F. Huwelijksreis - Oerwoud

Een grote trekpleister van Nicaragua zijn de prachtige oerwouden vol leven. We willen graag die oerbossen ontdekken en ons verwonderen aan de exotische fauna en flora. We kunnen te voet gaan, via zipline of zelfs via kayak. We kunnen ook ‘s nachts, gewapend met een zaklamp en gids, het diverse leven in deze wouden ontdekken.

G. Huwelijksreis - Diepzeeduiken

Op onze eerste grote reis, toen onze relatie nog pril was, zijn we via een toevallige ontmoeting op een waar duikerseiland in Thailand terecht gekomen. Eenmaal daar zou het bijna heiligschennis geweest zijn om het eiland te verlaten zonder duikersbrevet. Omdat we ons zo goed amuseerden behaalden we er zelfs twee. Nu, drie jaar later, zouden we graag nog eens opnieuw de overweldigende onderwaterwereld bewonderen.

H. Een kleerkast

Je kent het misschien wel. Je staat op en met slaapdronken ogen moet je op zoek naar enkele ietwat deftige kleren die kriskras door elkaar liggen in een kleerkast die eigenlijk te klein is voor twee personen. Vandaar: een nieuwe kleerkast geschikt voor twee personen. Het is een cadeau waarvan je 100% zeker bent dat het elke dag gebruikt zal worden…buiten de weekends waar we besluiten dat een comfortabele joggingbroek ook wel zal volstaan.

I. Een matras

Een matras. Een van de meest onderschatte investeringen die een mens kan doen. Je ligt er tenslotte elke dag veel op, tot ieders groot genot. Het is dus begrijpelijk dat de diepte van de putten in onze matras evenredig is met onze nood aan een nieuwe, meer kwalitatieve, versie. Door onze matrasdroom te steunen, zullen we terug beter kunnen dromen.

J. Een vaatwasser

Eenieder die al bij ons is blijven eten weet dat we enorm hard uitkijken naar de dag dat we de bergen bestek, borden en kommetjes na een gezellig etentje niet meer met de hand moeten afwassen. Wij, maar ook de hulpeloze gasten die we nu genadeloos aan het werk zetten, zullen je dankbaar zijn voor deze geniale uitvinding.

K. Een keukenrobot

Wat is het toch fantastisch om urenlang deeg te kneden, eiwitten op te kloppen en allerlei ingrediënten te mengen en malen… Echt op ambachtelijke wijze het voedsel bewerken. Weet je wat nog beter is? Een keukenrobot die dit werk voor jou doet.

L. Een wasmachine

Hoewel we het graag zouden willen, mama’s kunnen niet eeuwig vuile was omtoveren tot netjes geplooide propere kleren. Voor het plooien is er nog geen handig middel uitgevonden, maar gelukkig voor het wassen wel. Steun onze wasmachinedroom en laat ons proper en gezwind door het leven gaan.

M. Een droogkast

Waar Batman is, is Robin. Waar Frodo is, is Sam. Waar Sinterklaas is, is Zwarte Piet. En waar de wasmachine is, is ook de droogkast. Help ons dit onafscheidelijk heldenduo te verenigen!

N. Strijkplank en strijkijzer

Tot de dag dat kleren ongekreukt uit de droogkast komen, zullen we nood hebben aan een zachte horizontale plank en het bijhorende hete stomende ijzer om elke kreuk glad te strijken.

O. Ons toekomstig plekje

We zijn op zoek naar een leuk appartementje om er ons eigen plekje van te maken. Ons eigen plekje, maar waar iedereen welkom is voor een gezellige babbel, een spannend bordspel of een lekker etentje.