Ilse & Grégory

trouwen op 12 november, 2016

Dromen

Allereerst een woordje uitleg ...

Gezien we al een poosje samenwonen is 'onze uitzet' al goed gespijsd. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we geen dromen meer hebben. Neem gerust even een kijkje op onze dromenlijst! Is er een droom die je graag helpt vervullen, dan kun je het varkentje bij die droom opzij schuiven tot jouw gewenste bijdrage. Je kan je bijdrage ook gewoon invullen in het kadertje naast de droom. Kan je niet kiezen? Geen probleem, je kan je bijdrage ook over meerdere dromen verdelen. Rechtsboven zal steeds je totale bijdrage te zien zijn. Ben je klaar, dan kun je daar op 'afrekenen' klikken. Na het invullen van je gegevens verschijnt de vraag om je bedrag te storten op een rekeningnummer. Dit is onze eigen rekening dus hierover hoeven jullie zich geen zorgen te maken. Let op: je ontvangt hierover nadien géén mail meer dus je noteert de gegevens best even. Bel ons gerust bij vragen of problemen. Ondertussen dromen wij lekker verder. Ilse & Grégory

Duizenden kaarsjes

Er kan nooit teveel romantiek zijn. :-)

Een eigen woning

Omdat wij niet voor altijd conciërge zullen blijven. Durven we af en toe wel eens dromen van een eigen stekje.

Een schaafmachine

Een schaafmachine om de houtprojecten nog beter vorm te geven

Een tripje naar Parijs

Een mooie citytrip naar de romantische stad Parijs met zijn Eiffeltoren, Notre-Dame, ...

Fotografie - macrolens

Samen gaan we graag op stap om foto's van de omgeving en natuur te nemen. Om de wondere wereld wat beter in beeld te brengen kunnen we wel een macrolens gebruiken.

Gordijnen voor in de caravan

De gordijnen in onze caravan zijn dringend aan vernieuwing toe. Heb je een leuk idee voor onze nieuwe gordijnen, bezorg ons dan een centje.

Huwelijksalbum

Ons jawoord voor eeuwig in een album

Kampeertrip

We houden er van om onze vakantie door te brengen in de natuur. Bezorg je ons een centje voor een fijne kampeervakantie?

Keukenstoelen

Onze stoelen in de keuken zijn dringend aan vervanging toe.

Krantenabonnement

Voor bij het ontbijt, in de klas of in de zetel nemen we graag de krant ter hand.

Modelbouwpakket

Me-time voor Grégory betekent wat tijd kunnen besteden aan schilderen, snijden, plakken, ... tot er een boot, tank of vliegtuig in teken van de oorlog tevoorschijn komt.

Ontbijt op bed

Een ochtend doorbrengen in bed.... Hoe zalig is dat! Ok.... we leven van de liefde... maar een boterkoekje kan er wel nog bij.

zzz ... Ons spaarvarkentje

Help je ons aan een centje voor de toekomst?