Hans-Kristiaan & Joke

trouwen op 10 september, 2016

Dromen

Aan al onze gasten

Welkom op onze trouwlijst! Wat kan je nu nog geven aan mensen die al samenwonen? Je kan helpen om enkele van onze dromen waar te maken. Is er een droom die je graag helpt te vervullen, dan kun je het varkentje bij die droom opzij schuiven tot jouw gewenste bijdrage, en vervolgens op steun klikken. Kan je niet kiezen? Geen probleem, je kan je bijdrage ook over meerdere dromen verdelen. Rechtsboven zal steeds je totale bijdrage te zien zijn. Ben je klaar, dan kun je daar op 'afrekenen' klikken. Na het invullen van je gegevens verschijnt de vraag om je bedrag te storten op een rekeningnummer. Dit is onze eigen trouwrekening dus hierover hoeven jullie zich geen zorgen te maken. Let op: je ontvangt hierover nadien géén mail meer dus je noteert de gegevens best even. Bel ons gerust bij vragen of problemen. Ondertussen dromen wij lekker verder.

Broodrooster

Momenteel roosteren wij onze boterhammen in de oven, maar een broodrooster zou zeker welkom zijn!

Buffetkast

Een mooie buffetkast waar we nog zoveel jaren plezier van zullen hebben! Doorheen de jaren zal hierin menig proper tafellaken, serviet, schaal en wie weet zelfs schoon servies in bewaard worden. Deze kast is het perfecte antwoord op zowel de opruimdrang van HK als op Jokes' plezier het huis warm in te kleden.

Demeyere Braadpan Proline 24 cm

Een pan! Onze huidige tefal pannen hebben hun beste tijd gehad..in de hotelschool gaf de kok naast ons ook demonstraties voor Demeyere en hij heeft de Proline pannen helemaal aangeraden omdat ze zo lang meegaan. Blijkbaar zijn ze momenteel deze lijn nog aan verbeteren, en in het najaar komt de nieuwe versie uit die beter tegen de vaatwas zou kunnen..Wij kijken er alvast naar uit!

Demeyere: kookpot: 20 cm doorsnede

We kiezen bewust voor Demeyere. Een kwaliteitsmerk van Belgische makelij. Met deze kwaliteitspot hopen we heel lang gezellig thuis te kunnen koken.

Demeyere: kookpot: 24 cm

We kiezen bewust voor Demeyere. Een kwaliteitsmerk van Belgische makelij. Met deze kwaliteitspot hopen we heel lang gezellig thuis te kunnen koken.

Demeyere: kookpot: hoge kookpot voor soep of pasta

We kiezen bewust voor Demeyere. Een kwaliteitsmerk van Belgische makelij. Met deze kwaliteitspot hopen we heel lang gezellig thuis te kunnen koken. Dit is een hoge kookpot, ideaal om soep in te maken of pasta in koken.

Demeyere: Kookpot; 16 cm doorsnede

We kiezen bewust voor Demeyere. Een kwaliteitsmerk van Belgische makelij. Met deze kwaliteitspot hopen we heel lang gezellig thuis te kunnen koken. Dit wordt een kleiner, zeer handig kookpotje.

Demeyere: Sauspan : 22 cm

We kiezen bewust voor Demeyere. Een kwaliteitsmerk van Belgische makelij. Met deze kwaliteitspot hopen we heel lang gezellig thuis te kunnen koken. Een sauspan! Typisch aan een sauspan of sauteuse is dat de randen schuin omhoog gaan. Zo kun je als je de saus klopt, overal aan, en verbranden er geen stukjes saus langs de zijkanten. Echt een must-have in de keuken.

Demeyere: Soepketel: 24 cm doorsnede

We kiezen bewust voor Demeyere. Een kwaliteitsmerk van Belgische makelij. Met deze kwaliteitspot hopen we heel lang gezellig thuis te kunnen koken. Dit wordt de grote pot. Voor véééél spaghettisaus,voor een grote hoeveelheid soep, om bouillon te trekken, of als er een gezellige bende thuis is en we willen graag voor iedereen koken.

Grillpan

Een grillpan om vlees en groentjes in te grillen, en die nadien ook mee in de oven kan..

Handbagage Joke

Voor de citytrips die we nog willen maken, waarbij we enkel handbagage aan boord meenemen..

Handbagage koffer Hans-Kristiaan

Voor de citytrips die we nog willen maken, waarbij we enkel handbagage aan boord meenemen.

Jaarabonnement De Standaard

Omdat we ook graag weten wat er op "de parking" gebeurt... ;-) En ook een beetje uit nostalgie...ontbijten met de krant.

Kookboeken

Omdat Joke zo graag doorheen de stand van de kookboeken snuffelt, en uiteindelijk dan toch geen kookboek koopt want het hoeft niet, hier een budget om ongegeneerd naar de kookboeken stand te gaan en heerlijk rond te kijken welke kookboeken mee naar huis mogen. Niets leukers dan rustig door een kookboek te bladeren en inspiratie op te doen.

Reiskoffer Hans-Kristiaan

Voor zij die al met ons op reis zijn geweest kennen hem zeker al: de zwarte sportheuptas waarmee Hans-Kristiaan al jaren op reis gaat. Echter, de zak is vaak iets te klein en zeker voor een grote reis is een grotere reistas voor HK geen overbodige luxe.

A. Huwelijksreis: de eerste nacht

Na een lange vlucht komen we toe in Bali. Onze eerste nacht is in Sanur, waar we aan de zee kunnen bekomen van de vlucht.

B. Huwelijksreis: excursie naar rijstterrassen en plantages

Na onze eerste nacht op Bali hadden we graag volgende excursie gepland: Samen met een nederlandstalige gids/chauffeur zouden we van Sanur naar Lovina rijden. Onderweg worden diverse haltes voorzien met een bezoek aan de wereldberoemde Tanah Lot Tempel, een wandeling in en rond het typische Belimbing Dorp en een fotostop in de Pupuan regio gekend voor zijn rijstterrassen en plantages.

C. Huwelijksreis: het noorden van Bali

In het noorden van Bali komen we tot rust in het niet zo toeristische Lovina. Lovina ligt aan kust, heeft zwarte zandstranden, en is de ideale uitvalsbasis om te wandelen in het natuurpark dichtbij. Hier blijven we 2 nachten, wat ideaal is om de omgeving te verkennen.

D. Huwelijksreis: Excursies in het noorden van Bali

In het noorden van Bali zouden we graag een dagtocht maken met gids/chauffeur naar het Tamblingan Meer. Dit meer is gelegen op een hoogte van 1200m. Hier kunnen we een wondermooie wandeltocht en een korte boottocht op het meer maken.

E. Huwelijksreis: doorreis van Noord naar Centraal Bali

Na Lovina en omgeving te hebben bezocht, rijden we via het bergachtige binnenland naar Ubud. Onderweg worden terug diverse haltes voorzien met een bezoek aan de Pura Beji Tempel, een fotostop bij Penelokan, de verkenning van de Gunung Kawi site en de heilige waterbronnen van Tirta Empul. Een doorreis van Noord naar Centraal Bali met heel wat bezienswaardigheden.

F. Huwelijkreis: Centraal Bali

Na de doortocht van Noord naar Centraal Bali komen we toe in Ubud. Hier slapen we 1 nacht en verkennen we dit cultureel centrum van Bali.

G. Huwelijkreis: Excursie Rafting

Wanneer we in Ubud zijn is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de Ayung Rafting. Het zou een boeiende en veilige afvaart doorheen prachtige landschappen zijn.

H. Huwelijksreis: Sidemen: Prachtig hotel en ideale uitvalsbasis

Het hooggelegen dorp Sidemen ligt in een typisch Balinese omgeving van rijstterrassen, kokospalmen en de stromende Unda, onder het dreigende profiel van de vulkaan Gunung Agung. Het is een fantastische uitvalsbasis om deze omgeving te verkennen, en dat is waarom wij hier graag 3 nachten zouden verblijven. We slapen in een hotel met prachtig uitzicht over de vele rijstvelden. Van hieruit hebben we een goede startbasis om de vulkaan te beklimmen! (en nadien hier terug tot rust te komen).

I. Huwelijksreis: Beklimming van de vulkaan

Deze mocht van ons zeker niet ontbreken! 's nachts worden we opgepikt in het hotel en naar Pasar Agung gebracht. Hier starten we met de beklimming van de vulkaan Gunung Agung. Een behoorlijk zware klim van ongeveer 5uur, maar nadien bereiken we de top van de vulkaan waar we een wondermooi uitzicht hebben over Bali met de zonsopgang. Nadien dalen we terug 4-5uur en bekomen we in het hotel.

J. Huwelijksreis: Rondreis doorheen centraal Bali

Deze excursie kunnen we maken de dag nadat we de vulkaan hebben beklommen (en weer bekomen zijn). Op deze excursie kunnen we de omgeving van het Tirta Gangga Water Palace verkennen en de Goa Lawah tempel. Een portie cultuur dus!

K. Huwelijksreis: Het paradijs

Na Bali reizen we door naar Gili Trawangan. Dit is een piepklein eilandje waar we met de 'fast boat' vanuit Bali naar toe worden gebracht. Op dit eilandje rijden geen gemotoriseerde voertuigen, dus we worden met paard en kar naar het hotel gebracht. Dit is een echte 'huwelijksreis' bestemming, prachtige stranden in alle rust. Het eilandje zelf kunnen we te voet in 2 uur helemaal rondwandelen. Op deze plek gaan we de volle 7 nachten volop genieten van onze huwelijkreis. Het zou er ook prachtig zijn om te snorkelen en duiken. We kijken er nu al naar uit!

L. Huwelijksreis: Extra'tje: Heerlijke massage voor Hans-Kristiaan

In het zonnetje naast mekaar liggen, naar de blauwe zee kijken en ondertussen genieten van een deugddoende massage. Als je dan toch in Bali bent doe je het best ineens goed. Totale verwennerij!

M. Huwelijksreis: Extra'tje: Heerlijke massage voor Joke

In het zonnetje naast mekaar liggen, naar de blauwe zee kijken en ondertussen genieten van een deugddoende massage. Als je dan toch in Bali bent doe je het best ineens goed. Totale verwennerij!

N. Huwelijkreis: laatste nacht

Na 7 dagen op een piepklein eilandje te hebben genoten, worden we teruggebracht met de 'fast boat' naar Bali. Hier slapen we terug in het badplaatsje waar we ook onze eerste nacht hebben geslapen. Hier genieten we van de laatste dag op Bali en kunnen de volgende ochtend vroeg gemakkelijk worden opgehaald om naar de luchthaven gebracht te worden. Dit wordt ons afscheid van hopelijk een prachtige huwelijksreis.

Vliegtuigticket Hans-Kristiaan

We gaan op huwelijksreis naar Bali! Dit is het vliegtuigticket voor Hans-Kristiaan, zodat hij mee op huwelijksreis kan :-)

Vliegtuigticket Joke

Wij gaan op huwelijksreis naar Bali! Dit is het vliegtuigticket voor Joke, zodat zij ook mee op huwelijksreis kan :-)

Wafelijzer

Niets gezelliger dan een wafelenbak op een regenachtige dag! We zochten een wafelijzer uit dat hopelijk de rest van ons leven bij ons kan blijven. Een klassieker.