Hans & Els

trouwen op 13 september, 2014

Dromen

(a) Droom je mee?

Wel een huwelijkslijst of geen huwelijkslijst, … we kwamen er niet echt uit. Daarom hebben we een "dromenlijst" opgesteld, en we dromen daarin vooral van belevingsmomenten die we samen of samen met jullie kunnen beleven. Deze dromenlijst is geheel vrijblijvend, want we zijn vooral blij als jullie komen meegenieten van onze dag!

(a) Hoe werkt deze lijst?

Niet eenvoudig om een dromenlijst in te passen in een traditioneel format van een huwelijkslijst waarbij meestal geld wordt overgeschreven. Dat moet hier niet! Bij de meeste dromen staat een aantal aangegeven (in de beschrijving). Om aan te geven dat je dit cadeau 'reserveert' om te geven verschuif je het balkje naar het gewenste aantal en druk je op steun, daarna op afrekenen en doorloop je de verdere stappen (zonder over te schrijven). Op die manier wordt dit cadeau voor jou gereserveerd. Je hoeft zeker niet het volledige aantal te geven, dit kan door anderen na jou aangevuld worden! Een uitzondering op de aangegeven aantallen zijn de poes en de 'kaart en kompas-cursus'. Daarbij staat aangegeven hoeveel die kost. Ook hier moet je niet overschrijven, maar bezorg je de centjes op onze dag. En ook hier moet je uiteraard niet het volledige bedrag geven, dat kan door iemand anders worden aangevuld.

(b) Sokken om te rocken, ... euh wandelen

Als gepassioneerde wandelaars trekken we er graag op uit. Alleen gaat dit zoveel beter met goeie Smartwool of Bridgedale-wandelsokken! (Hans: maat 45, Els: maat 39). Maar waar we vooral van dromen is ze samen met jullie in te lopen in een leuk wandelgebied! Misschien heb je nog wel goeie wandeltips voor ons? (Om onze sokkenschuif niet té hard te laten uitpuilen, beperken we het aantal tot 6 paar, 3 voor Hans, drie voor Els. Duidt gewoon het aantal aan dat je wil geven en bevestig via steun.)

(b) Sokken voor Els

3 paar - maat 39

(b) Sokken voor Hans

3 paar

(c) Wie schrijft, die blijft

Sinds onze lange reis in Chili en Argentinië schrijven we onze leukste herinneringen, grappigste anekdotes en waargenomen beestjes in een reisschriftje. Er zullen ongetwijfeld nog reizen volgen, daarvoor doen we dit te graag. Zorg jij al voor een schriftje dat we dan kunnen meenemen (niet te groot zodat het in onze rugzak past)? (ook hier geen euro's en moet het balkje niet gebruikt worden)

(d) Kijk eens in de doos...

Om die reisschriftjes niet te verliezen zijn we op zoek naar een mooie doos om ze allemaal samen in te bewaren (niet té groot want ook de boekjes zijn in zakformaat), maar laat je fantasie de vrije loop. (geen euro's, maximum 1 doos)

(e) Miaauw

Onzen Diesel, we missen hem. Maar graag zouden we terug een nieuw poesje uit het asiel in Schoten een goeie thuis geven. Ga je ook mee wanneer we dit poesje gaan kiezen (we willen dit wel pas na onze huwelijksreis doen, dus ergens begin oktober)? En wil je dan ook peter/meter worden van onze nieuwe spruit? Om de kosten te spreiden, is het mogelijk om stukjes poes te geven, zie hieronder... (een poesje in het asiel adopteren kost 95 euro)

(e) poot 1

Poot 1 kost 20 euro

(e) poot 2

Poot 2 kost 20 euro

(e) Poot 3

Poot 3 kost 20 euro

(e) poot 4

Poot 4 kost 20 euro

(e) staart

de staart kost 15 euro, alle andere onderdelen krijgen we erbij ;-)

(f) Vakantie doet aan boeken denken

Lezen is voor allebei een passie. En tijdens onze huwelijksreis naar de Pyreneeën staat dat zeker op het programma! Heb je een goed foto- of reisverhalenboek dat je zeker wil aanraden aan Hans? Een goeie roman, thriller, boek over vulkanen dat je heel passend vindt voor Els? Of vind je een boek gewoon zo goed dat je het ons beiden wil aanraden? Verras ons! (wil je checken of we een boek dat je in gedachten hebt, al hebben? Neem dan even contact op met lutgard.van.rompaey@pandora.be) Het balkje moet hier niet gebruikt worden, boeken kan je nooit teveel hebben :-) )

(g) Oh, ik ben vergeten hoe die groente nu weer heet …

Verras ons met zaad van de meest vergeten van de vergeten groenten (die ook lekker is en iet of wat gemakkelijk te kweken) en als de oogst lukt, nodigen we je uit om te komen proeven! (ook hiervoor moet het balkje niet gebruikt worden, geen maximum)

(h) Wie gaat er niet eens graag op hotel?

In onze tuin zitten vlinders, hommels, bijen, … Graag zouden we een hotel voor de bijen aan onze kruidentuin installeren (niet té groot, onze tuin is niet supergroot, maar mag fleurig, zelfgemaakt, ... zijn). Kom je dan in de lente ook eens genieten van het gezoem en de bloemen. Wij zorgen voor een lekker fris pintje/wijntje dan! (geen euro's, aan 1 hotel hebben we genoeg, dus maximum is 1)

(i) Gezelligheid troef

Ken je nog een tof gezelschapsspel? Wil je ons een nieuw leren of doen we nog eens een avondje ‘pieren’, ‘vlotte geesten’, ‘ticket to ride’, ‘saboteurs’, ‘die grosse dalmuti’, risk, …? We zien heel graag een uitnodiging voor een spelletjesavond komen. Dat is altijd genieten! (het balkje moet hier niet gebruikt worden, er is geen maximum)

(j) De beste hobbykok van ...

Heb je bijzondere talenten waarop zelfs Piet, Sergio en Lesley-Ann jaloers zijn, en wil je je verborgen of befaamde kookkunsten delen? Verras ons dan met jouw dessertje op ons trouwfeest, en zie hoe het deel wordt van een dessertenbuffet en hoe ervan gesmuld wordt! Samen van iets lekkers genieten, is dubbel zalig! Laat je wel tegen ten laatste 31 augustus aan de mamie van Els weten wat je maakt en voor hoeveel personen (receptieporties, niet te groot) (Lutgard.van.rompaey@pandora.be of 0479/701.808). Zo hebben wij er een idee van wat en voor hoeveel personen er al dessert is, en vullen wij aan. (het balkje hoeft hier niet gebruikt te worden)

(k) Kaart en kompas

Een cursus kaart en kompas, het lijkt iets voor beginners én in het bijzonder voor vrouwen die nog eens niet weten waar het noorden op de kaart ligt (nochtans leest Els het beste kaart van ons twee :-)). In de voorbije jaren hebben we door praktijkervaring onze plan leren trekken. Het kompas bleef wel meestal lekker droog in de rugzak zitten. Daar willen we iets aan doen met volgende cursus http://www.bergstijgers.org/activiteit/nationaal/2014/11/cursus-kaart-en-kompasvoorbereiding-gps. Per module moet je niet het hele bedrag geven, geef op het balkje aan hoeveel jij geeft, andere vullen daarna gewoon aan.

(k) Module M1 Hans

deze kost 40 euro

(k) Module M1 Els

deze kost 40 euro

(k) Vervolgmodule M2 Els

deze kost 45 euro

(k) Vervolgmodule M2 Hans

deze kost 45 euro

(l) Toegepaste kaartkunde

Onze kaartenhouder is stuk. Je maakt ons blij met een nieuwe zodat we onze nieuwe kaart- en kompaskennis ineens kunnen uittesten in de praktijk. (maximum aantal: 1) Voorbeeld, maar hoeft zeker niet dit model te zijn: http://www.asadventure.com/benl/ortlieb-kaartentas-21a1xx0014?id_colour=5806

(m) Uurtje cultuur

Wij houden van een uurtje cultuur! Toneel, theater, comedy, … verras je ons met een ticket? We zouden het super vinden als jullie dan zelf ook meegaan om samen hiervan te genieten. Dan maken we er samen een leuke avond van! (de aangegeven aantallen per voorstelling: 2 tickets) Reserveer jij dan ook de tickets?

m) Arnout Houben, ten oorlog

op donderdag 27 november, cc Schaliken, Herentals

m) Bart Cannaerts, Wanneer gaan we nog eens bowlen?

op zaterdag 18 oktober in cc lier of op woensdag 26 november in de arenbergschouwburg

m) Boeken en bubbels met Roos Van Acker

op zondag 25 januari, cc Schaliken, Herentals

m) De Frivole Framboos, Delicatissimo

op woensdag 21 januari, cc Hasselt of op zaterdag 10 januari Arenberg, Antwerpen

m) Het Gevolg, Petrus en de doodendraad

op donderdag 19 februari, cc Schaliken, Herentals

m) Raf walschaerts, jongen toch!

op donderdag 6 november, cc schaliken herentals

m) Rudi Vranckx, het gezicht van de oorlog

op donderdag 9 oktober, karel de grote hogeschool in Antwerpen

m) Skagen, de kleine oorlog

op vrijdag 5 december, cc Schaliken, Herentals

m) Ultima Thule, Nerf

op woensdag 28 januari, cc Werft, Geel

n) Als het kriebelt moet je fietsen!

Een dagje uit op de fiets, dat zien we wel zitten om eens samen te doen! Nodig ons uit en we maken er een leuke en sportieve dag van! Wat is jouw favoriete fietsroute? (het balkje gebruiken is hier niet nodig)

o) Als het kriebelt moet je squashen!

Weet jij hoe je écht squash speelt? Wij hebben rackets en gekleurde balletjes... maar we hebben nog veel te leren. Wil jij jouw tips en tricks met ons delen? Of gewoon een wedstrijdje met ons spelen? Wie daagt ons uit? (het balkje gebruiken is hier niet nodig)

p) Als het kriebelt moet je badmintonnen!

Els speelt badminton in een club, Hans speelt al jaren met vrienden. Wie o wie durft ons uit te dagen voor een wedstrijdje? :-) We zouden dat in elk geval heel fijn vinden. Nodig ons uit, daag ons uit en we maken er een leuk en sportief moment van! (het balkje gebruiken is hier niet nodig)

Problemen!!??

Als je (technische) problemen hebt met het in- of aanvullen van deze lijst, bel of mail ons dan. Niet aarzelen, gewoon doen!