Goedele & Diony

trouwen op 18 juli, 2015

Dromen

Een woordje uitleg...

Laugh, Love, Dream. Niet voor niets ons motto voor de komende jaren vol huwelijksgeluk! Om onze dromen wat concreter te maken naar jullie toe, hebben we een lijstje opgesteld met drie categorieën: het huwelijksfeest, de huwelijksreis en "Life Beyond Bali", m.a.w. alles wat we na onze honeymoon wel kunnen smaken. Is er een droom bij die je graag wilt helpen te verwezenlijken, dan kan je het varkentje bij die droom opzij schuiven tot jouw gewenste bijdrage (of je bijdrage gewoon invullen in het vakje naast de droom). Zelfs een vol spaarvarken kan verder aangespekt worden! ;) Kan je niet kiezen? Geen probleem: je kunt je bijdrage ook over meerdere dromen verdelen. Rechtsboven zal steeds je totale bijdrage te zien zijn (nadat je op "Steun" hebt geklikt). Zodra je klaar bent, kan je (wederom rechtsboven) op "Afrekenen" klikken. Na het invullen van je gegevens verschijnt de vraag om je bedrag te storten op ons rekeningnummer (BE39736007658519). Let op: je ontvangt hierover nadien géén e-mail meer, dus je noteert de gegevens het best even. Vergeet als mededeling niet te vermelden welke droom je sponsort en of je al dan niet aanwezig zult zijn op 18 juli! Bel ons gerust bij vragen of problemen. Ondertussen dromen wij lekker verder... Goedele & Diony

Huwelijksfeest (01): brandhout

We willen niet te veel details prijsgeven over ons feest, maar dit kunnen we al verklappen: het zal een vurige bedoening worden! Wat hout voor de vuurkorven in De Beekhoeve is dus wel op zijn plaats!

Huwelijksfeest (02): kaarsen

Zodat iedereen de ingang/uitgang van De Beekhoeve vindt!

Huwelijksfeest (03): wegwerpcamera's

Voor een fotogeniek spelletje tijdens de receptie en het avondfeest!

Huwelijksfeest (04): stukje fotograaf

Of liever, een stukje van zijn ereloon. :)

Huwelijksreis (01): visum Indonesië

Kwestie van Bali binnen te geraken! Handig!

Huwelijksreis (02): Goa Gajah (entree)

In Ubud gaan we na een deugddoende fietstocht door de rijstvelden op bezoek in de "Olifantengrot". Loods jij ons binnen?

Huwelijksreis (03): cementtegel Jalan Kajeng

Jalan Kajeng is de Balinese Walk of Fame. Met dat ene verschil dat iedereen zijn fifteen minutes of fame kan opeisen, en dat in de vorm van een cementtegel. Dankzij dit project wordt de straat ook beetje bij beetje heraangelegd. De lokale handelaars danken u!

Huwelijksreis (04): "Food, Glorious Food!"

We sluiten ons verblijf in Ubud af met een heuse Balinees "smoked duck dinner" in het romantische Miro's Garden Restaurant! Mmmmmm!

Huwelijksreis (05): Tirta Gangga (entree)

Tirta Gangga, oftewel "water van de Ganges"... De waterpaleizen boden vroeger onderdak aan de koninklijke familie; nu gaan wij er rondtsjaffelen, een frisse duik nemen én logeren. Mogen wij binnen van jou?

Huwelijksreis (06): cocktails aan het strand

Hét honeymoongedeelte van onze reis is een verblijf op het idyllische eiland Gili Air. Cocktails op een wit strand aan een blauwe zee; sponsor jij mee?

Huwelijksreis (07): huur snorkeluitrusting

Snorkelen bij de schildpadden op Gili Air!

Huwelijksreis (08): onderwatercamera

Voor een beetje bewijs van ons "wilde" wateravontuur!

Huwelijksreis (09): excursie

De meeste excursies zitten al in ons programma; voor deze rekenen we op een beetje steun van jullie! Vanuit Sanur trekken we er een halve dag op uit richting Taman Ayun (tempel), Alas Kedaton (aapjesbos!) en dé fotolocatie van Bali: Tanah Lot. Hier met die zonsondergang!

Huwelijksreis (10): fine dining in Sanur

Op één van onze laatste avonden in Bali proeven we van de verfijnde Balinese cuisine in Kayu Manis! Omnomnomnom!

Life Beyond Bali (01): relaxi taxi-zetels

Sinds we hier wonen, dromen we van twee opa-/omazetels met bijbehorende poef voor in de lees-/werk-/...-ruimte. Lang leve Ikea, want zij hebben de Strandmon uitgebracht (in exact dezelfde kleur als onze keukenstoelen)! Ideaal voor in ons stekje! Goedele kan hier een boekje lezen, Diony kan er eentje schrijven. ;)

Life Beyond Bali (02): abonnement

Jij kunt ervoor zorgen dat Goedele kan blijven genieten van Diony's kookkunsten met een jaarabonnement op BBC Good Food!

Life Beyond Bali (03): abonnement La Maison Victor

Of zorg ervoor dat Diony een eindeloze voorraad "homemade" hemden heeft, stuk voor stuk van de hand van zijn lieftallige echtgenote! Goedele mag ook iets voor zichzelf (of de kindjes) maken natuurlijk! ;)

Life Beyond Bali (04): ijsmaker KitchenAid

Zo zorgen we na onze huwelijksreis voor tropische tinten in Landen City! Komen proeven mag ook natuurlijk!

Life Beyond Bali (05): doufeu Le Creuset

Om het ultieme stoofpotje in te bereiden!

Life Beyond Bali (06): hangmat voor twee

Samen wegdromen onder de kersenboom...

Life Beyond Bali (07): home cinema

Zodat we er helemaal klaar voor zijn wanneer Star Wars VII uitkomt op Blu-Ray! ;)

Life Beyond Bali (08): wafelijzer

Goedele droomt al luidop van kinderfeestjes, en daar horen nu eenmaal wafels bij!

Life Beyond Bali (09): bistroset

Een stukje Parijs in de Engelse tuin (zodra de jungle achter ons huis verdwenen is)! Help jij ons aan een romantisch leeshoekje?

Life Beyond Bali (10): Eurostartickets

Goedeles hart klopt na ons recente uitje ook iets sneller voor London Town (Diony kan dat uiteraard alleen maar toejuichen). Jij kunt ons een stapje dichter helpen bij onze volgende trip "across the pond".

Life Beyond Bali (11): toekomstmuziek

Een spaarpotje voor Goedeles naaikamer, Diony's schrijf-/schildersatelier, het pamperfonds, ...