Geertrui & Jan

trouwen op 31 oktober, 2015

Dromen

Algemene uitleg

Beste gasten Hieronder vinden jullie onze dromenlijst. Wij hebben gewone dromen, specialere dromen en ietwat extravagante dromen. Aan jullie om uit te maken wat bij welke categorie hoort. Is er een droom bij die je graag wilt helpen te verwezenlijken, dan kan je het varkentje bij die droom opzij schuiven tot jouw gewenste bijdrage (of je bijdrage gewoon invullen in het vakje naast de droom). Zelfs een vol spaarvarken kan verder aangespekt worden! ;) Kan je niet kiezen? Geen probleem: je kunt je bijdrage ook over meerdere dromen verdelen. Rechtsboven zal steeds je totale bijdrage te zien zijn (nadat je op "Steun" hebt geklikt). Zodra je klaar bent, kan je (opnieuw rechtsboven) op "Afrekenen" klikken. Na het invullen van je gegevens verschijnt de vraag om je bedrag te storten op ons rekeningnummer (BE71 9731 3996 4869). Let op: je ontvangt hierover nadien géén e-mail meer, dus je noteert de gegevens het best even. Vergeet als mededeling niet te vermelden welke droom je sponsort en of je al dan niet aanwezig zult zijn op 31 oktober! Bel ons gerust bij vragen of problemen. Ondertussen dromen wij lekker verder... Geertrui & Jan

Bed

Wij willen graag een ruimer bed en een nieuwe matras.

Belevenissen

We willen ons nog even in het avontuur storten vooraleer onze verantwoordelijkheid te groot wordt. Leren zeilen (Jan kan dat al), kitesurfen, snorkelen, duiken, inlineskaten (Geertrui hoopt dat Jan de microbe te pakken krijgt en dat we samen toertjes kunnen maken), een ballonvaart, paardrijden aan de kust, rijden op een Vespa, … Avonturiers die dit graag sponsoren mogen altijd suggesties geven! We proberen graag nieuwe dingen uit!

Bloemen

Na ons huwelijk vertrekken we op een mini-huwelijksreisje (De kindjes van de derde klas kunnen hun juf slechts één weekje missen in de vakantie). We zullen dus niet kunnen genieten van de bloemetjes die we zouden krijgen, maar het zou wel leuk zijn om de living op te fleuren met een ruikertje bloemen na onze reis.

Canvasdoeken

De allermooiste foto's willen we graag laten uitvergroten om ze te kunnen ophangen in ons huis.

Designlamp

Geertrui droomt al jaren van een designlamp van Ingo Maurer. Onze living is nu niet groot genoeg, maar in het nieuwe huis zou ze toch wel goed staan in de living of de bureau…

Droogkast

Met een anti-kreukdroogkast, (want we strijken niet graag) moeten we niet steeds op ons droogrekje kijken en het maakt ons wasgoed lekker zacht.

Dvd-speler

In ons huidige huis hebben we geen dvd-speler. Voorlopig bekijken we filmpjes op een laptopschermpje. Een dvd- speler aansluiten op tv is handiger en leuker om te kijken.

Etentjes

Wij zijn allebei Bourgondiërs eerste klas en gaan graag eens lekker eten. Voor diegenen die het nog niet wisten: we leerden elkaar kennen tijdens de kookles. Genoeg gezegd?

Huwelijksalbum

Na ons huwelijk genieten we graag nog na van onze prachtige dag. We hopen op mooie foto's (ook van jullie) die we dan in een groot huwelijksalbum kunnen laten zetten.

Musea

We gaan heel graag naar musea. Jan om alles, maar dan ook alles te lezen en te beluisteren. Geertrui om overal de kinderroutes uit te testen. We willen regelmatig kastelen (Jan) met een kinderroute (Geertrui) gaan bezoeken, maar uiteraard staan we ook open om gewone musea te bezichtigen!

Nachtlampje

Geertrui leest graag in bed, Jan niet… Jan houdt van een donkere slaapkamer, Geertrui niet… Ahnee, want dan kan ze niet lezen… Een nachtkijker is volgens Seppe, die in het leger zit, niet zo praktisch in bed. Hoe lossen we dat op? Heeft iemand een idee? Concreet: we zoeken iets waardoor Geertrui kan lezen, maar waardoor er toch genoeg duisternis is voor Jan. Als er geen ideeën zijn, is sponsoren niet nodig, want gewone lampjes hebben we!

Ovenschotels

In ons droomhuis zal de oven groter zijn en kunnen we dus grotere ovenschotels maken voor onze gasten. Wie proeft mee?

Spelletjes

We hebben al een goed gevulde kast, maar we maken graag plaats in een andere kast. (Jan: in ons nieuwe huis, Geertrui: stiekem toch al hier) Suggesties zijn altijd welkom!

Springvorm

We kunnen cake bakken voor enkele mensen, maar wanneer ons gezin uitbreidt, hebben we graag een paar leuke springvormen.

Staafmixer

We hebben er pas een nieuwe, maar eentje die “vanzelf” mixt is toch nog net iets handiger dan een staafmixer waarbij je heel de tijd op een knopje moet duwen… We moeten dan wel eerst een liefhebber vinden voor de “oude”, want Jan wil niet meedoen aan de wegwerpmaatschappij!

Tweepersoonsbad

Een groot bad voor twee ! JAAAAAA!!!! Iets moeilijker: het bad moet ook gevuld kunnen worden voor slechts 1 persoon (want we denken toch ook aan het milieu hé).

Upgrade hotelkamer

We sliepen al op de grond, op een matje, op een simpel bedje in een abdij, in gewone bedden in een simpele kamer, in gewone bedden, in een mooie kamer, in superbedden in een mooie kamer, … Nu willen we van alles het beste! Voor onze huwelijksreis graag de honeymoonsuite!

Upgrade vliegtuigtickets

We gaan één van de volgende zomervakanties op huwelijksreis naar een ver exotisch land. We willen dat in stijl doen, ...in eerste klas vliegen met alles erop en eraan.

Vaatwasmachine

Het gebruik van een vaatwasmachine geeft ons tijd om iets leukers te doen.…

Wake-up Light

Voor een huwelijk mag je al eens iets speciaals vragen. Niet? Een wake-uplight van Philips lijkt ons super. Op schooldagen staan we allebei vroeg op. Het zou heel leuk zijn om op een natuurlijke manier gewekt te worden, in plaats van door het geluid van een radiowekker…