Geert & Jan

trouwen op 1 januari, 2017

Dromen

0. Een woordje uitleg!

Onze grootste droom is om samen met jullie een mooi trouwfeest te hebben! Wil je ons helpen om ook onze andere dromen te vervullen? Dan kan je ons daarbij helpen. Zie je één of meerdere leuke dromen? Dan kun je het varkentje opzij schuiven tot jouw gewenste bijdrage. Klik op het 'steun'-wolkje en rechtsboven zal steeds je totale bijdrage te zien zijn. Ben je klaar, dan kun je daar op 'afrekenen' klikken. Na het invullen van een persoonlijke boodschap, krijg je een berichtje met de vraag om het bedrag te storten op onze eigen rekening (zie ook rekeningnummer op uitnodiging - dus 100% veilig). De overschrijving moet je dan natuurlijk nog zelf in orde maken. Staat het varkentje al achteraan? Type gewoon het gewenste bedrag in en druk op steun. Bel ons gerust bij vragen of problemen. Ondertussen dromen wij lekker verder. Alvast heel erg bedankt. Geert en Jan PS: Let niet op de trouwdatum hierboven. De officiële trouwdatum staat op de uitnodiging.

1. Daar drinken we ene op!

Ergens in de wereld is het aperitief-tijd. Trakteer ons virtueel en wij zullen er met volle teugen van genieten.

2. Bloemen noch kransen

Twee dagen na ons huwelijk vertrekken we op huwelijksreis. Onze wagen zal goed volgeladen zijn en dus weinig ruimte om bloemen mee te nemen. Maar laat ons de rest van het jaar genieten van een fleurig boeket of orchidee.

3. Droomreis - Frankrijk

Zoals jullie weten hebben we ons hart verloren aan elkaar en aan Frankrijk. Na het trouwfeest zouden wij graag genieten van een onvergetelijk verblijf in het zuiden van Frankrijk. Een bijdrage aan de reiskosten is meer dan welkom.

4. Weekendjes weg

Zoals jullie weten trekken wij er regelmatig op uit. Ook na ons huwelijk willen we dit blijven doen.

5. Bourgondisch leven

Ook na ons huwelijk gaan we met volle teugen blijven genieten van lekker eten en een drankje.

6. Voor in het varkentje!

Een bijdrage op onze rekening (zonder bovenstaande keuzes) of in een omslag op ons feest mag natuurlijk ook.

7. Portugal - Casa Azimute

Vrienden van ons openen in juli een B&B in Portugal. We zijn hiervan alvast helemaal ondersteboven. We zouden hun in 2018 graag bezoeken. Hiervoor leggen we alvast een spaarpotje aan.