Evelyne & Evert

trouwen op 22 augustus, 2014

Dromen

Allereerst een woordje uitleg...

Gezien we al een poosje samenwonen is 'onze uitzet' al goed gespijsd. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we geen dromen meer hebben. Neem gerust even een kijkje op onze verlanglijst! Is er een droom die je graag helpt te vervullen, dan kun je het varkentje bij die droom opzij schuiven tot jouw gewenste bijdrage. Je kan je bijdrage ook gewoon invullen in het kadertje naast de droom. Kan je niet kiezen? Geen probleem, je kan je bijdrage ook over meerdere dromen verdelen. Rechtsboven zal steeds je totale bijdrage te zien zijn. Ben je klaar, dan kun je daar op 'afrekenen' klikken. Na het invullen van je gegevens verschijnt de vraag om je bedrag te storten op een rekeningnummer. Dit is onze eigen rekening dus hierover hoeven jullie zich geen zorgen te maken. Let op: je ontvangt hierover nadien géén mail meer dus je noteert de gegevens best even. Bel ons gerust bij vragen of problemen. Alvast bedankt!

Bad & co

Gezien de huidige badkamer piepklein is en over mooie gebloemde tegeltjes beschikt... Dus als je graag de eigenaar wordt van onze douchekop, is dit je kans!

Beestige bedovertrek

Waaronder we heerlijk verder kunnen dromen van alles wat nog moet komen (www.bynord.com).

Berlijn!

Zon, zee & strand hebben we al voor ons trouwfeest gehad dus geef ons maar een stevige brok cultuur in onze 'wittebroodsweek'!

Een likje verf voor de slaapkamers

We hebben ons de voorbije maanden vooral op de benedenverdieping geconcentreerd maar de kamers kunnen ook wel een opknapbeurt gebruiken. Geef jij graag een persoonlijke toets aan één van onze muren?

Elke ochtend een krant

We dromen van die gezellige ochtenden als getrouwd stel. Hij het sportkatern. Zij het algemeen.

He-time

Omdat alles samen doen ook niet gezond is, gaat Evert al graag eens met zijn kameraden naar het voetbal kijken, of trapt zelf een balletje. Aangezien dit vertier dikwijls gepaard gaat met een hamburger en een drankje, is een spaarcentje zeker welkom.

Keukendromen

We dromen van een kookeiland en een mooi groot raam met zicht op de tuin. En een deur naar de oprit. En veel grote kasten. En oh ja, ook nog een nieuwe vloer...

Klusteam Persoon-Verhovert

En die Verhovert staat daar niet zozeer voor Evelyne maar eerder voor Johan moeten we eerlijkheidshalve toegeven. Een oud huis nieuw maken, vraagt wat kluswerk... Er is al veel gebeurd maar er is nog steeds een to do lijstje...

Kunst in de living

Onze muren zijn nog vrij kaal en kunnen wel wat pit gebruiken. En toen spotten we dit kunstwerk bij Habitat!

Licht in de duisternis

Om ons kunstwerk te zien hangen hebben we natuurlijk ook wat licht nodig. De huidige peertjes geven het beste van zichzelf maar toch...

She-time

Terwijl Evert zich uitleeft op of rond het voetbalveld, trekt Evelyne graag eens de stad in. Aangezien zij alle bezienswaardigheden in Gent al heeft gezien, eindigen deze tripjes wel eens in de Veldstraat. Thuiskomen met lege handen is geen optie... Wilt u de echtelijke vrede bewaren, kies dan deze droom!

Trouwalbum

Uiteraard moet je er in eerste instantie voor zorgen dat je prachtig staat op elk plaatje. Maar wil je ook iets te zeggen hebben over hoe al die plaatjes samen een mooi album gaan vormen? Kies dan zeker voor deze droom!

Tuinplezier

We genieten er al volop van maar een tuintafel om aan te eten zou niet misstaan. En een nieuw kleurtje op de muren. En een nieuw terras,... en ja, zo kunnen we nog even doorgaan. Maar met een bijdrage aan de tafel maak je ons alvast héél gelukkig!

Warme winteravonden

De locatie van het schouwgat staat tot op de millimeter genoteerd. Nu alleen de gashaard nog toevoegen en we zijn vertrokken.

We-time

Ook samen zetten we graag een stapje buiten, als er eens geen voetbal is en de solden zijn afgelopen. Een hapje gaan eten, een optreden, naar de cinema,... elke bijdrage, groot of klein, wordt met veel liefde aangenomen.

You-time

Een kado met een terugverdien-effect. In onze familie & vriendenkring is er altijd wel iemand te vinden om langs te komen voor een hapje, drankje, of doen we samen een terrasje. Doneer en vroeg of laat verdien je een stukje terug. Santé!