Emmy & Jan

trouwen op 23 mei, 2015

Dromen

Al onze dromen en wensen...

Wie trouwen zegt, denkt uitzet. We kennen ongetwijfeld allemaal het verlangen van de familie om het jonge koppeltje een duwtje in de rug te geven met 'nen uitzet', maar we wonen nu toch al enkele jaren samen en hebben stilaan het punt bereikt waarop onze uitzet onze kasten zowat ontgroeid is. Van dromen daarentegen, krijgen we nooit genoeg. We hebben er hieronder enkele op een rijtje gezet. Is er een droom die je graag in vervulling wil laten gaan? Schuif het varkentje bij die droom dan opzij volgens jouw gewenste bijdrage. Je kan je bijdrage ook invullen in het kadertje naast de droom. Kan je niet kiezen? Geen probleem, je kan ook tot meerdere dromen bijdragen. Rechtsboven zal steeds je totale bijdrage te zien zijn. Ben je klaar, dan kan je daar op 'afrekenen' klikken. Na het invullen van je gegevens verschijnt de vraag om je bedrag te storten op ons rekeningnummer. Let op: je ontvangt hierover geen e-mail meer, dus je noteert best de gegevens. Een vraag of een probleem? Geef ons gerust een seintje. Emmy & Jan

Fototoestel: Nikon Spiegelreflexcamera

Dacht je als kind soms ook dat je een volleerd deejay was door de volumeknop telkens aan en uit te draaien? Dit gevoel hebben wij vandaag nog steeds, maar dan met ons fototoestel. De weinige opties die ons fototoestel rijk is, bedienen we zoals Graaf Lippens een bank bestuurt: wij zijn geen fotografen. Het gevolg? Gênante vertoningen van vakantiefoto's als de ouders op bezoek komen: "Ja, maar in het echt ziet het er echt wel beter uit...". Hoog tijd om hier verandering in te brengen. En daar is uiteraard het nodige materiaal voor nodig. Een Nikon spiegelreflexcamera bijvoorbeeld, om onze onkunde te verstoppen achter de professionele uitstraling van een Nikon.

Mediaschool: Cursus fotografie

Een Nikon spiegelreflexcamera helpt dan wel om onze onkunde te verstoppen achter de professionele uitstraling van een Nikon, maar we vrezen op een dag toch nog schromelijk door de mand te vallen. Een cursus fotografie aan de mediaschool zou dit euvel kunnen voorkomen.

Ons toekomstig huis

Nu we het allemaal wat serieuzer beginnen aan te pakken, begint binnenkort ook die zoektocht naar dat droomhuis.We dromen toch allemaal van zo'n huis uit Cribbs op MTV?

Onze verre huwelijksreis

Bij een huwelijk hoort uiteraard een huwelijksreis. De Belgische kust hebben we ondertussen al vaak gezien. Daarom zoeken we het wat verder deze keer. Azië is onze droombestemming. Wie helpt die onvergetelijke reis naar Vietnam, Cambodja, Thailand of Indonesië waar te maken?

Salon

Iedereen die bij ons op bezoek kwam, weet het. Onze zetels hebben hun beste tijd wel gehad. Helpen jullie ons te sparen voor een modern salon, met die longchair waar je languit in slaap kan vallen voor de televisie?

Staafmixer

Omdat we beide dromen van soep zonder brokjes.

Tandenborstel

Think global, act local. Onze elektrische tandenborstel is gewoon stuk...