Ellen & Thierry

trouwen op 22 mei, 2015

Dromen

Huwelijksreis: Uitstappen in Sri Lanka

Als huwelijksreis gaan wij rondreizen door Sri Lanka. Als je wil, kan je onze excursies sponsoren. Het is een straffe combinatie van cultuur, natuur en ontspanning.

Huwelijksreis: Vliegtuigtickets naar Sri Lanka

De bestemming van onze huwelijksreis is Sri Lanka. Het belooft een straffe ervaring te worden. We doen een hele rondreis en zijn nog nooit zo ver geweest met ons tweetjes. Met vliegtuigtickets help je ons een heel eind op weg.

Nieuwe zetels

Een kat heeft 9 levens, onze zetels hebben er ook al wel een paar gehad. Om lekker knus bij elkaar te kunnen blijven zitten, hebben we vernieuwing nodig.

Opknappen van ons huisje

Let's face it. Niet alle kamers van onze bovenverdieping zijn even bewoonbaar en we zijn van plan om ons gezinnetje in de toekomst uit te breiden. We zullen ons geruster voelen wanneer we de nodige vaklui hebben kunnen laten aanrukken om ons uit de nood te helpen.

Planten voor onze tuin

Ellen zou graag heel wat leven in onze tuin brengen.

Romantisch dineren

Wij gaan heel graag uit eten. Voor ons is dat echte quality time. We kunnen er echt van genieten om tussen alle drukte eens uitgebreid te gaan tafelen met ons twee. Niks overtreft een aangename babbel in combinatie met lekker eten en een wijntje of gin-tonic bij Thierry. We willen graag op onze huwelijksreis 1 avond extra speciaal maken.