Eli & Greet

trouwen op 20 mei, 2017

Dromen

Dakpannen

Het grote dak is aan vervanging toe. We willen dit laten doen voordat de zolder afgewerkt wordt. De houtconstructie hoeft gelukkig niet vervangen te worden

Huwelijkreis

Als kersverse trouwers moeten we natuurlijk van het leven genieten. We gaan graag op vakantie op rustige plaatsen dicht bij de natuur. Een van de plaatsen waar we naar toe willen is "Chateau dans les Chênes" in Frankrijk.

salon

Ons huidige salon wat we voor een appel en een ei van de zus van Jelina hebben gekregen heeft zijn beste tijd gehad. We kijken uit naar een salon dat niet oranje ziet :)

Terras inrichting

Ons terras achteraan ligt ingesloten tussen de keuken en de garage, dat maakt het de ideale plaats voor een gemetste open haard!!

Tuinmeubilair

Wat we ontbreken is een gezellige zithoek voor in de tuin.

Veluxen

Voor de zolder hebben we plannen om deze in 2 ruimtes op te delen. Daar moet natuurlijk wat licht zijn om deze aangenaam te maken. Er zouden 3 velux ramen van 1.5m² komen.

Zolder inrichten

De zolder zal ingericht worden zodat er 2 slaapkamers bij komen. Om het plaatsgebrek op te vangen zal een van de kamers een hoogslaper krijgen met het bed in de nok van het dak.