Elien & Stijn

trouwen op 25 maart, 2017

Dromen

Allereerst: hoe werkt het?

Welkom op onze online huwelijkslijst! Hieronder hebben we aantal van onze 'dromen' opgesomd. Draag je graag bij aan een droom, dan kun je het varkentje bij die droom opzij schuiven tot jouw gewenste bijdrage. Je kan jouw bijdrage ook gewoon invullen in het kadertje naast de droom. Kan je niet kiezen? Geen probleem, je kan jouw bijdrage ook over meerdere dromen verdelen. Rechtsboven zal steeds jouw totale bijdrage te zien zijn. Misschien nog handig om weten: het rekeningnummer dat bij afrekening wordt meegeven, is het onze.

Flatscreen TV

Eindelijk eens vervanging voor die veel te kleine kot-TV...

Kookpottenset

Vlaamse, Franse, Spaanse, Italiaanse, Oosterse, Marokkaanse, Zuid-Amerikaanse keuken, we zijn van alle continenten thuis. Met deze 22-delige set potten en pannen kunnen we nog meer van de wereldse keuken proeven.

Kunst

Nu de grote verbouwingen achter de rug zijn, mag er al eens iets aan de muur komen. Een origineel kunstwerk zoals een foto of schilderij zien we nu al in onze living hangen!

Le Creuset

Een groot formaat voor stoofpotjes allerhande.

Porselein eetservies

Een klassieker op trouwlijsten, maar lekker eten smaakt nog zo goed op een mooi bord. 42 stuks

Porselein koffie/theeservies

Bij het eetservies hoort ook een koffie/theeset van 27 stuks. Dat maakt ons servies compleet.

Tafel en stoelen

Een warme en eigentijdse eettafel met dito stoelen als centraal punt in ons huis, waar familie en vrienden steeds kunnen aanschuiven voor gezelligheid.

Thermomix

We staan beiden heel graag in de keuken, ook samen, maar een sous-chef die niet tegenpruttelt komt steeds van pas :-)!

Wereldkaart

Reizen verruimt nu éénmaal je blik en wij doen niet liever dan met onze rugzak naar een verre bestemming te trekken. Met een wereldkaart in ons interieur zullen we nog meer kunnen terugdenken aan zoveel onvergetelijke herinneringen én verlangen naar de volgende reis...