Edwina & Mieke

trouwen op 20 augustus, 2016

Dromen

. Allereerst een woordje uitleg...

Gezien we al een poosje samenwonen is 'onze uitzet' al goed gespijsd. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we geen dromen meer hebben. Neem gerust even een kijkje op onze verlanglijst! Is er een droom die je graag helpt te vervullen, dan kun je het varkentje bij die droom opzij schuiven tot jouw gewenste bijdrage. Je kan je bijdrage ook gewoon invullen in het kadertje naast de droom. Kan je niet kiezen? Geen probleem, je kan je bijdrage ook over meerdere dromen verdelen. Rechtsboven zal steeds je totale bijdrage te zien zijn. Ben je klaar, dan kun je daar op 'afrekenen' klikken. Na het invullen van je gegevens verschijnt de vraag om je bedrag te storten op een rekeningnummer. Dit is onze eigen rekening dus hierover hoeven jullie zich geen zorgen te maken. Let op: je ontvangt hierover nadien géén mail meer dus je noteert de gegevens best even. Bel ons gerust bij vragen of problemen. Ondertussen dromen wij lekker verder. Edwina & Mieke

BADKAMER

Onze badkamer is wel klein en knus,maar niet meer van deze tijd. Daarom dat we deze willen renoveren met een instapdouche en hedendaags meubilair.

Dagje wellness

Omdat we na het trouwen moeten ontspannen willen we ons een dag laten verwennen in een spacentrum.

Een jaar lang elke maand op restaurant

Wij gaan heel graag uit eten. Voor ons is dat echte quality time. We kunnen er echt van genieten om tussen alle drukte eens uitgebreid te gaan tafelen met ons twee. Niks overtreft een aangename babbel in combinatie met lekker eten en een wijntje.

Fitness toestellen

Daar we niet altijd de tijd hebben om naar de fitness te gaan , willen we graag ons assortiment thuis wat uitbreiden zodat we toch een beetje fit blijven.

HUWELIJKSREIS

Om verder te dromen van ons huwelijk gaan we graag "uitrusten" onder de zon in Cabo Verde.

ontbijt op bed

Een ochtend doorbrengen in bed.... Hoe zalig is dat!!!! Ok.... we leven van de liefde... maar een boterkoekje kan er wel nog bij <3

Robotstofzuiger

Stofzuigen is (spijtig genoeg) niet onze grootste hobby. Misschien kan deze ons al een beetje op weg helpen.