Dorien & Dennis

trouwen op 9 april, 2016

Dromen

1. Een woordje uitleg!

Ons grootste droom is om om samen een mooi trouwfeest te hebben met jullie erbij! Wil je ons nog graag iets schenken dan kan je via deze site ons helpen onze dromen te vervullen. Zie je een droom die je leuk vind dan kun je het varkentje bij die droom opzij schuiven tot jouw gewenste bijdrage. Kan je niet kiezen? Geen probleem, je kan je bijdrage ook over meerdere dromen verdelen. Rechtsboven zal steeds je totale bijdrage te zien zijn. Ben je klaar, dan kun je daar op 'afrekenen' klikken. Na het invullen van je gegevens verschijnt de vraag om je bedrag te storten op een rekeningnummer. Dit is onze eigen rekening dus hierover hoeven jullie zich geen zorgen te maken. Bel ons gerust bij vragen of problemen. Ondertussen dromen wij lekker verder Alvast heel erg bedankt. Dorien en Dennis

Afwasmachine

wij dromen ervan om geen bergen afwas meer te moeten doen en geen ruzie meer te hebben voor wie er gaat afdrogen! Daarom zouden wij enorm blij zijn met een afwasmachine!

barbecue

Wie ons dit schenkt mag bij ons komen genieten van een lekkere bbq!

Een mooi Grastapijt

De vorige bewoners hadden niet echt groene vingers, onze droom is om een deel van de stenen uit onze tuin te breken en opnieuw gras te zaaien.

Een nieuw bed

eerst een huisje en nu trouwen je weet wel wat nu moet volgen ...

Hamster Kooi

Onze hamster 'Swiffer' is best jaloers op ons nieuwe huis. daarom verdient hij ook een leuke nieuwe woning!

Huwelijksreis

Omdat we zoveel landen willen bezoeken, zijn we er nog niet helemaal uit naar welk land we willen voor onze huwelijksreis. Heb je een tip zijn deze steeds welkom!

Om lekker te kunnen genieten in de tuin

Eindelijk hebben we een tuintje waar we lekker in kunnen luieren,Nu dromen we nog van leuke tuin meubelen!

parasol

wij dromen ervan om lekker in onze tuin onder een mooie parasol te kunnen genieten van de prachtige zomer dagen in Belgie!

Potten en Pannen

Onze Ikea potten en pannen doen het niet echt goed. wij dromen ervan om elke avond lekker eten te kunnen koken in degelijke potten en pannen.

rolluik

Een lantarenpaal voor de deur is niet altijd even praktisch voor een goede nachtrust. Een rolluik zou hierbij kunnen helpen.

TV

Dennis droomt ervan om op zijn xbox te kunnen spelen terwijl Dorien lekker naar Thuis kan kijken. Daarom zou een extra tv goed uit komen!

verf

wij dromen ervan om elke kamer in ons nieuwe huis te kunnen voorzien van mooie kleuren!

verlichting

wij dromen ervan om elke kamer te voorzien van mooie verlichting!

vloer

onze grootste droom is elke dag te wandelen op een nieuwe vloer. Dit kost ons best wat centen, heb je zin om één van onze grootste dromen te sponseren zou je ons enorm blij maken!