Dieter & Marieke

trouwen op 29 juli, 2017

Dromen

Bureau

Allebei in het onderwijs, dat is allebei nood aan een eigen werkplek. In het huis hebben we hiervoor de ruimte en het plan om deze helemaal zelf in elkaar te knutselen. Alle centjes (en hulp!) zijn uiteraard welkom!

Gangkast

Op onze gang op de 1e verdieping hebben wij nog ruimte voor een ingemaakte kast. Omdat we geen zolder of kelder hebben, moeten we deze ruimte dus extra goed benutten!

Grasmaaier

Een huis met een tuin, maar nog geen grasmaaier! Als jullie ons nog willen terugvinden zonder overwoekeringen, komt een centje hiervoor zeker goed van pas!

Huwelijksreis: kanotrektocht

Tijdens onze huwelijksreis naar Denemarken, Zweden en Noorwegen gaan wij een 3-daagse kanotrektocht doen in Avesta. Even weg van de wereld, helemaal in het groen, rust en genieten. Voor deze trektocht moeten we uiteraard wel de kano betalen, de routebeschrijvingen, wat extra materiaal en ons eten voor onderweg.

Huwelijksreis: romantisch diner in Kopenhagen

Om ons huwelijk te vieren zouden we op huwelijksreis graag romantisch gaan dineren in Kopenhagen in het restaurantje 'Bror'.

Huwelijksreis: wellness

Tijdens onze huwelijksreis willen we graag een avondje echte scandinavische wellness reserveren: een echte op hout gestookte sauna en hottub onder de blote hemel midden in de natuur.

Kast

Voor in onze woonkamer zijn wij op zoek naar een leuke kast: er moet veel inkunnen, maar we moeten er ook een aantal dingen in kunnen tentoonstellen.

Lampen

Omdat er in ons appartement in Mortsel al lusters hingen van de huisbaas, zijn wij voor in het huis nog op zoek naar toffe lampen.

Onze tuin

In ons huis hebben we graag een groene tuin! Onze droom bestaat hier uit zakken potgrond, planten en moestuin, misschien een boompje, 2 kippen met bijhorend kippenhok, beukenhaag, ...

Servies

Gezien wij ook denken aan gezinsuitbreiding, moeten we ook stilaan denken aan serviesuitbreiding.

Skireis

Wanneer we getrouwd zijn, willen we ons graag zelf ook eens in de watten laten leggen op skivakantie. Een weekje in de Oostenrijkse, Zwitserse of Italiaanse bergen, wij kijken er nu al erg naar uit!

Stoelen

In ons huis zouden we graag een gele lijn doortrekken. Hiervoor zijn we nog op zoek naar 6 stoelen, in het geel.

Tandem

Fervent fietsers die we zijn, wij dromen van nog vele romantische fietstochtjes samen! Helpen jullie ons mee sparen voor een tandem? :-)

Tuintafel

Voor ons nieuwe huisje willen wij graag deze tuintafel van Gardendiscount in onze lievelingskleur geel.

Vestiaire

In de gang van ons nieuwe huis, hebben we nog ruimte om een mooie vestiairekast te maken.