Daphné Depypere & Stefan Hendrickx

trouwen op 25 juli, 2015

Dromen

00. Welkom.

Welkom op onze trouwlijst. Je kan zelf kiezen voor welke droom je ons wenst te steunen. Naast elke droom zie je een balkje dat je kan verschuiven. Hierdoor verschuif je het bedrag dat je wenst te geven voor deze droom (op Ipad; 2x klikken i.p.v. verschuiven). Vervolgens nog even op 'steun' klikken om te bevestigen. Uiteraard kan je ook meerdere dromen uitkiezen. Het overzicht van het bedrag zie je bij 'uw bijdrage' (rechts boven). Dit kan je ofwel bekijken ofwel afrekenen. Vervolgens kan je nog een persoonlijk berichtje toevoegen zodat wij weten welke droom je gesteund hebt. Het afrekenen zelf doe je d.m.v. een overschrijving naar onze persoonlijke rekening. Alvast bedankt voor het steunen van onze dromen!

01. Starbucks & Quick at the Airport

Voor de lange vlucht richting Java, nog even de maag vullen met een Quickske. Een lekkere Starbucks koffie als afzakkertje en we zijn helemaal klaar voor onze huwelijksreis. (Daar gaat Daphné haar dieet...)

02. Yogyakarta

Na 22u vliegen, landen we in Jakarta. Daar maken we een tussenvlucht naar onze eerst bestemming van onze huwelijksreis: Yogyakarta. Prambanan is een tempelcomplex dat in de geschiedenis uit meer dan 240 tempels bestond. Hiervan zijn er 8 nog altijd in uitstekende staat. Zeker een bezoekje waard!

03. Biking to Borobudur

Na de tempels van Prambanan, zijn er nog méér tempels te ontdekken in Borobudur. Dankzij een fietsexcursie zullen we de mooiste plekjes van deze omgeving kunnen bewonderen om uiteindelijk op onze bestemming te geraken. Daphné is momenteel héél hard aan het trainen om in topconditie te zijn. Voor Stefan wordt dit de voorbereiding voor een nieuw voetbaljaar. Borobudur is het grootste Boeddhistische heiligdom ter wereld. De Borobudur tempel is onlangs verkozen tot één van de nieuwe 7 wereldwonderen...

04. Expeditie Bromo

Zo'n 400 km verder ligt ons volgende hoogtepunt: De Bromo vulkaan! Aan de voet van de vulkaan verblijven we in het Java Banana Resort. Een heel kort nachtje om tegen 4 uur te vertrekken en één van de mooiste zonsopgangen te bewonderen. Een romantische (vroege) ochtend op onze huwelijksreis!

05. Ijen vulkaan

Onze volgende halte is de Ijen vulkaan. Misschien wel de mooiste vulkaan van Java en wereldberoemd door de zwaveldragers die dagelijks tientallen kilometers afleggen met manden van meer dan 80kg zwaar. Op het programma staat een pittige wandeling van anderhalf uur om bij de kraterrand te geraken en te genieten van een schitterend uitzicht over het azuurblauwe kratermeer waar de zwaveldampen uit omhoog stijgen.

06. Ferry naar Bali

Bye bye Java en welkom Bali! Om van het ene eiland naar het andere te reizen, nemen we de ferry.

07. Pemuteran

Onze eerste stop in Bali is Pemuteran. Lekker genieten van zon, zee, strand en z'n tweetjes. We overnachten in sfeervolle strandhuisjes en maken een snorkelexcursie om de fauna en flora te ontdekken.

08. Romantisch diner

Een romantisch diner op het strand mag zeker niet ontbreken op onze huwelijksreis. Hier zullen we echt van genieten met z'n tweetjes!

09. Munduk Moding Plantation

Een pareltje in het noorden van Bali. Tussen de rijstvelden, jungle en koffieplantages van Munduk, duikt een bergresort op. Spectaculaire zonsopgangen en een adembenemend uitzicht. Dit in combinatie met één van de mooiste infinity pools van Indonésië. Totale ontspanning en rust verzekerd!

10. Tirtagangga waterpaleis

Niet ver van Munduk vind je magische tempels in en rond het Tirtagangga meer. Als een echte sultan overnachten we in dit wel heel bijzondere waterpaleis en bewonderen we de mooie omliggende tuinen.

11. Gili Trawangan

In de omgeving van Bali bevinden zich vele kleine afgelegen eilandjes. Je kan er ondermeer de 'Gili Eilanden' bezoeken. Geen warm water, beperkte elektriciteit en slapen in strandhuisjes met uitzicht op zee. Puur natuur. Wat hebben we meer nodig dan elkaar?

12. Ubud

Na 2 nachten op Gili Trawangan, keren we terug naar Bali. Een van de bekendste stadjes is Ubud. Aan cultuur en folklore hier geen gebrek. Een levendige en bruisende omgeving die zeker niet mag ontbreken. Helaas is dit meteen ook de laatste halte van ons uitzonderlijke reis.

13. Fototoestel

Om alle mooie herinneringen te bewaren en nog lang na te kunnen genieten van de vele mooie momenten samen, willen we graag onze ervaringen vastleggen op beeld. Hiervoor hebben we een degelijk fototoestel nodig die ons zal begeleiden doorheen gans onze ontdekkingsreis.