Cynthia & Wim

trouwen op 30 juni, 2018

Dromen

1. Hoe werkt onze trouwlijst?

Welkom op onze huwelijkslijst. Voor ons is uw aanwezigheid op ons huwelijk het allerbelangrijkste! Dat jullie samen met ons komen vieren, is het mooiste cadeau dat jullie ons kunnen geven. Bedankt! Voor wie ons ook nog wil verblijden met een cadeautje hebben we deze lijst samengesteld. Hieronder vind je enkele zaken waar wij als koppel van dromen. Je kan ons helpen met het waarmaken van deze dromen door ons sponsoren. Onder elke droom zie je een balkje dat je kan verschuiven. Hierdoor verschuif je het bedrag dat je wenst te geven voor deze droom. Vervolgens nog even op 'steun' klikken om te bevestigen. Uiteraard kan je ook meerdere dromen uitkiezen. Het overzicht van het bedrag zie je bij 'uw bijdrage' (rechts boven). Dit kan je ofwel bekijken ofwel afrekenen. Vervolgens kan je nog een persoonlijk berichtje toevoegen zodat wij weten welke droom je gesteund hebt. Het afrekenen zelf doe je door middel van een overschrijving. Ons rekeningnummer wordt meegegeven, vergeet het niet te noteren. Wij zijn jullie alvast eeuwig dankbaar! Groetjes, Cynthia & Wim

1.Huwelijksreis

Zoals jullie weten hebben we ons hart verloren aan elkaar en aan Turkije. Na het trouwfeest zouden wij graag met ons 3 genieten van een onvergetelijk verblijf in Torba.

1a.Massage in het hotel

Om even zalig weg te dromen en te relaxen, mmmmmmmmm

1b. lounge in Zaventem

Omdat we maar 1 keer trouwen is een beetje luxe heel leuk terwijl we wachten op ons vliegtuig

1c. Turkse Lira

Als we eens willen gaan shoppen op de markt.

2.fototoestel

Om onze reisjes en Sem vast te leggen, hadden we graag een digitaal fototoestel.

3.Sem

De papfles is hij bijna ontgroeid, het is niet eenvoudig te weten wat hem boeit.... maar hij is het belangrijkst in ons leven, daarom mogen we niet vergeten om voor hem ook iets op zij te zetten!

4. Center Parcs

Een weekendje Center Parcs met het gezinnetje