Cindy & Michaël

trouwen op 15 augustus, 2015

Dromen

1. Een woordje uitleg

Gezien we al een poosje samenwonen is 'onze uitzet' al goed gespijsd. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we geen dromen meer hebben. Neem gerust even een kijkje op onze verlanglijst! Is er een droom die je graag helpt te vervullen, dan kun je het varkentje bij die droom opzij schuiven tot jouw gewenste bijdrage. Je kan je bijdrage ook gewoon invullen in het kadertje naast de droom. Kan je niet kiezen? Geen probleem, je kan je bijdrage ook over meerdere dromen verdelen. Rechtsboven zal steeds je totale bijdrage te zien zijn. Ben je klaar, dan kun je daar op 'afrekenen' klikken. Na het invullen van je gegevens verschijnt de vraag om je bedrag te storten op een rekeningnummer. (BE47 7555 3887 6580) Dit is onze eigen rekening dus hierover hoeven jullie zich geen zorgen te maken. Let op: je ontvangt hierover nadien géén mail meer dus je noteert de gegevens best even. Bel ons gerust bij vragen of problemen. Ondertussen dromen wij lekker verder. Cindy & Michael

badhanddoekenset

set handdoeken

bioscoop voor 2

Een stiekem kusje achteraan in de zaal, dat gevoel kennen we allemaal !

Buiten BBQ voor Michaël

Niets zo leuk als vrienden uitnodigen en samen gezellig barbequen, in plaats van ons oude BBQ-stelletje, zouden we graag een 'echte' stenen BBQ willen zetten.

Center Parcs

We dromen ervan om het park les trois forets te verkennen. Een zalig weekendje weg! Puur genieten..

Een reisje met de kids naar Disneyland Paris

Wat is het toch zalig om de kids te zien stralen van geluk... Dus een reisje naar Disney staat zeker nog op onze agenda!

eetkamer

een mooie eetkamer met 6 of 8 stoelen

KitchenAid

Overheerlijk deeg en de beste buttercream toppings voor cupcakes en taarten maak je met een KitchenAid. Wie helpt Cindy om deze droom te vervullen?

koffie voor 1 jaar

Voor al die Michaël goed kennen, met koffie kan je hem altijd wel verwennen... geef hem daarom koffie voor een gans jaar... dan heeft hem zeker geen bezwaar !

Londen: Treintickets

London is calling :-)

Playstation 4

Boys and their toys....

Rijbewijs

Michaël moet eigenlijk zijn rijbewijs eens halen vind ik :-)

something for the kids

De papfles zijn ze reeds/bijna ontgroeid, het is niet eenvoudig te weten wat hen boeit.... maar ze zijn het belangrijkst in ons leven, daarom mogen we niet vergeten hen ook iets te geven !

Spaarpotje

Een extra zakcent voor de dagen die nog komen

TUINAANLEG camping

Het gras is al gezaaid, nu nog het terras aanleggen en boompjes of bloempjes planten... Drie keer raden wie die klus mag klaren, alle hulp is welkom...