Chris & Tineke

trouwen op 11 oktober, 2014

Dromen

. Allereerst een woordje uitleg...

Gezien we al een poosje samenwonen is 'onze uitzet' al goed gespijsd. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we geen dromen meer hebben. Neem gerust even een kijkje op onze verlanglijst! Is er een droom die je graag helpt te vervullen, dan kun je het varkentje bij die droom opzij schuiven tot jouw gewenste bijdrage. Je kan je bijdrage ook gewoon invullen in het kadertje naast de droom. Kan je niet kiezen? Geen probleem, je kan je bijdrage ook over meerdere dromen verdelen. Rechtsboven zal steeds je totale bijdrage te zien zijn. Ben je klaar, dan kun je daar op 'afrekenen' klikken. Na het invullen van je gegevens verschijnt de vraag om je bedrag te storten op een rekeningnummer. Dit is onze eigen rekening dus hierover hoeven jullie zich geen zorgen te maken. Let op: je ontvangt hierover nadien géén mail meer dus je noteert de gegevens best even. Bel ons gerust bij vragen of problemen. Ondertussen dromen wij lekker verder. Chris en Tineke

1. Een klassieker: een nieuw servies!

Scherven brengen geluk maar teveel is teveel! Na 10 jaar samenwonen zijn we toe aan een nieuw servies! Je kan ook altijd een echt bord kopen via www.wilinox.be (helemaal onderaan) of 015 31 95 12. huwelijkslijst Chris en Tineke

2. Wijnabonnement voor 1 jaar

Wij zijn grote wijnliefhebbers. We kraken regelmatig een lekkere fles wijn. Ook als er gezelschap langskomt hoort er een wijntje bij. Wij willen graag een voorraadje aanleggen. Via de wijnbeurs kan je een abonnement krijgen waarmee je elke 3 maanden een doos met verschillende geselecteerde wijnen ontvangt. Dat lijkt ons een goede start om een voorraad aan te leggen. Hier gaan wij zeker van genieten en wie deze droom steunt kan uiteraard rekenen op 'return of investment' bij een toekomstig bezoek.

3. Wijnglazen

Om al die lekkere wijntjes te proeven natuurlijk.

4. Overnachting Efteling in Themasuite

Tineke is sinds haar kinderjaren gek op de Efteling, en de kinderen volgen haar nu. 2 dagen het park bezoeken en overnachten in een themasuite in het Efteling-hotel is dan ook een grote droom.

5. Abonnement op p-magazine

Omdat het na onze trouw ook nog mag :-) Elke vrijdag, het favoriete blad voor mijn bollietje. Alleen voor de artikels natuurlijk ;-)

6. Afvaart op de Lesse met het gezin

We zijn er nu al 10 jaar van aan het dromen, nu mag het er ook stilaan van komen. Sponser je mee en ben je erbij? Dan maken we van die dag een waar festijn!

7. Buiten BBQ

Niets zo leuk als vrienden uitnodigen en samen gezellig barbecuen, in plaats van ons oude BBQ-stelletje, zouden we graag een 'echte BBQ' willen zetten. Die op de foto kunnen we niet betalen, maar met een gewone goede zijn wij ook al superblij.

8. Eentje voor jou en eentje voor mij

een ligzetel voor de P-magazine te lezen of eventjes te genieten met een wijntje na die lekkere BBQ.

9. Wijn

Is het nu in de Moezel, Languedoc of Bordeaux... Als jullie hem betalen, zullen wij hem met plezier gaan halen !

Badhanddoekenset

Nu onze kapoenen stilaan de babyhanddoekjes ontgroeid zijn willen we een nieuwe badhanddoekenset aanschaffen.

Bagageset

een nieuwe start met een nieuwe set koffers, voor elke reis, elke nieuwe ontdekking...

Nieuw bestek

een hapje hier een hapje daar, alle vorkjes liggen klaar Bij Wilinox weten ze wat we ons wensen. Ze helpen je graag verder. 015 31 95 12 of www.wilinox.be huwelijkslijst Chris en Tineke (helemaal onderaan)

onze Laatste droom

geen lachertje, maar een echte droom...onze huwelijksreis. Naar waar? Dat weten we nog niet, maar er mag zeker een rit op de banaan bij!