Charlotte & Wouter

trouwen op 22 april, 2017

Dromen

1 overnachting in Cocoa Beach

Na een dag vol verwondering na ons bezoek aan Cape Canaveral kunnen we verder wegdromen in het Best Western Cocoa Beach Hotel & Suites. Van hieruit kunnen we de dag nadien uitgerust vertrekken naar Miami.

1 overnachting in Crystal River

Na een bezoekje aan Homosassa Springs rusten we uit in het Plantation On Crystal River hotel.

1 overnachting in Daytona beach

We verblijven onze eerste nacht in een Best Western hotel in Daytona beach. Van hieruit kunnen wij nadien makkelijk naar Cape Canaveral voor onze eerste uitstap.

1 overnachting in Key Largo

Onze tocht door de Florida Keys eindigt in Key Largo in het Holiday Inn Key Largo. Van hieruit kunnen we dan makkelijk vertrekken richting Everglades

1 overnachting in Key West

De Florida Keys gaan we ontdekken vanuit het Best Western Key Ambassador Resort Inn. De Keys staan gekend om hun parelwitte stranden, Ernest Hemingway en de key lime pie.

1 overnachting in Naples

Na een dagje genieten van de natuur in de Everglades rusten we uit in het Naples Courtyard Inn.

1 overnachting in Sarasota

In Sarasota verblijven we in het Sandcastle Resort At Lido Beach. Zoals de naam van het hotel al doet vermoeden staat Sarasota bekend om zijn prachtige stranden waar wij dan ook met veel plezier van gaan genieten.

3 overnachtingen in Miami Beach

In Miami slapen we in het Best Western Atlantic Beach Resort. Hier is er vooral tijd voorzien om te genieten van de cultuur en te ontspannen op het prachtige strand.

3 overnachtingen in Orlando, Disney World

Wat natuurlijk niet kan en mag ontbreken aan onze trip is een bezoek aan Disney World. Bij zo'n bezoek hoort natuurlijk ook de overnachting in een Disney hotel. Wij hebben gekozen voor het Disney's Caribbean Beach Resort. Hier kunnen we dan ook van de enige echte Disney magie genieten.

Cocktails en dergelijke

Natuurlijk moeten we onderweg, tussen al het genieten door, ook af en toe eens iets eten en drinken. Ook daarvoor moet er dus een budget voorzien worden.

Disney World Florida: toegangsticket parken

Als echte Disney fans kan een bezoek aan de Disneyworld parken niet ontbreken. Met deze tickets krijgen we toegang tot alle parken gedurende 3 dagen. Laat de magie maar komen.

Everglades safari park Eco-adventure tour

Een boottocht van 30-40 min met een airboat door een prachtig natuurgebied, de Alligator wildlife nature show, enz. Een adembenemende omgeving waarvan ongetwijfeld vele foto's te zien gaan zijn.

Homosassa state wildlife park

Hier hebben we de mogelijkheid om te zwemmen met zeekoeien en genieten van het park met onder andere beren, panters, alligators, lynxen, enz.

Huurwagen

Omdat we tijdens onze huwelijksreis zoveel mogelijk van Florida willen zien, hebben we een huurauto voor onze verplaatsingen. Op deze manier kunnen we op ons eigen ritme deze prachtige streek ontdekken.

Kennedy space center

Hier herbeleven we de geschiedenis van de Amerikaanse ruimtevaart. Hier zijn allerlei leuke tentoonstellingen, ruimtevluchtsimulatoren, enz.

Snorkeltour en sunset cruise key west

Met een catamaran gaan we naar het rif om in alle rust te kunnen snorkelen en te genieten van de koralen en vissen. Afsluiten doen we met een glaasje champagne en een schitterende zonsondergang.

Vliegtuigtickets

We vliegen met Delta Airlines. onze vlucht gaat van Zaventem naar Atlanta, om dan van Atlanta naar Orlando te gaan.