Birgit & Kristof

trouwen op 10 juni, 2017

Dromen

. Een woordje uitleg

Welkom op onze dromenpagina! Hieronder zie je waarvoor we alvast aan het sparen zijn én waar je ons bij kunt helpen ;)! Maar ... dit is absoluut geen verplichting! Heb je een droom gevonden die je graag mee wil vervullen, schuif dan het varkentje bij die droom opzij tot aan het bedrag dat je in gedachten had. Je kan het bedrag ook gewoon typen in het kadertje naast de droom. Kan je niet kiezen? Geen probleem, je kan je bijdrage ook over meerdere dromen verdelen. Rechtsboven zal steeds je totale bijdrage te zien zijn. Klaar? Klik dan op 'afrekenen'. Nadat je je gegevens hebt ingevuld, zal je gevraagd worden om het bedrag te storten op een rekeningnummer. Geen zorgen, dit is onze eigen (trouw)rekening. Let op: je ontvangt hierover nadien géén mail meer, dus je noteert de gegevens best even. Alvast een dikke merci!!

1. kick-ass huwelijksreis

Na een bouw én een trouw is 'blut' een nieuw woord in ons woordenboek. Help ons *pretty please* zodat we een iets exotischere bestemming kunnen kiezen dan Blankenberge :) we love you all!

2. een terras

Voor al degenen die de zin 'binnenkort een barbecue'ke op jullie terras dan he' hebben gebruikt het voorbije anderhalf jaar: sponsor ons terras, zodat jullie niet met je voetjes in het slijk moeten zitten.

3. een barbecue

Nogmaals voor al degenen die de zin 'binnenkort een barbecue'ke op jullie terras dan he' hebben gebruikt het voorbije anderhalf jaar: we hebben ook nog de barbecue zelf nodig :)...

4. Daar brandt de lamp (nog niet)!

Om ons huisje nog wat op te fleuren, zijn we op zoek naar een aantal mooie lusters.