Ben & Stefanie

trouwen op 1 april, 2017

Dromen

... Eerst een woordje uitleg ...

Neem gerust even een kijkje op onze verlanglijst! Is er een droom die je graag helpt te vervullen, dan kun je het varkentje bij die droom opzij schuiven tot jouw gewenste bijdrage. Je kan je bijdrage ook gewoon invullen in het kadertje naast de droom. Vergeet niet op 'steun' te klikken. Ben je klaar, dan kun je daar op 'afrekenen' klikken. Na het invullen van je gegevens verschijnt de vraag om je bedrag te storten op een rekeningnummer. Dit is onze eigen rekening. Let op: je ontvangt hierover nadien géén mail meer dus je noteert de gegevens best even. We hebben de dromen ook even onderverdeeld in groepjes met behulp van een symbool. _ : Huwelijkreis, ° : om met ons tweetjes samen te doen, §: ons huisje. Lieve groeten, Ben en Stefanie

_Boottocht

Bij Griekenland hoort voor ons eilandhoppen. De sfeer op de verschillende eilanden opnemen doe je uiteraard per boot.

_Cocktails en diner op het strand

Op huwelijksreis gaan we een dag op het strand hangen en genieten van een cocktail bij zondsondergang en een lekkere Griekse maaltijd.

_Duiken

We hebben ons duikdiploma in Thaïland ooit gehaald en sindsdien de smaak te pakken. Heerlijk om de wereld onder water te ontdekken.

_Duiken - opfriscursus

Doordat het al enkele jaren geleden is dat we nog gedoken hebben, nemen we op voorhand een opfriscursus om de technieken terug onder de knie te krijgen. Duiken in een zwembad :)

_Eerste huwelijksnacht in Griekenland

Een leuk, charmant hotel voor onze eerste huwelijksnacht op onze huwelijksreis, moet daar meer over gezegd worden?

_Inkomgeld bezienswaardigheden

Wat we allemaal gaan bezoeken in Griekenland staat nog niet vast. Zoals gewoonlijk, plannen wij ook nu alles ter plaatse. De akropolis staat alvast op ons lijstje, andere tips zijn zeker welkom!

_Overnachtingen in Griekenland

Na de eerste huwelijksnacht in Griekenland volgen er nog 11 andere. Ook die brengen we liever niet onder een brug door.

_Romantische dinertjes in Griekenland

We gaan af en toe romantisch maar vooral gezellig uit eten. Heerlijk op een terrasje, genieten van de avond.

_Vliegtuigtickets Griekenland

De huwelijksreis gaat naar Griekenland. Zonder vliegtuigtickets, geen reis...

§Gietijzeren terraskachel

Zomerse avonden zijn in België nog steeds fris. Met onze terraskachel kunnen we tot in de late uurtjes blijven genieten van onze tuin.

§Gyprocplafond slaapkamer

Elke avond voor we onze ogen dichtdoen, zien we als laatste ons plafond. Nu nog houten latjes, weldra een mooi plafond van gyproc.

°Danslessen

Samen dansen brengt ons toch steeds een beetje dichter bij elkaar. Vooral achteraf bij het lachen met de blauwe tenen ;-) Volgende lessenreeks: Argentijnse tango!

°Een jaar lang elke maand op restaurant

Wij gaan heel graag uit eten. Voor ons is dat echte quality time. We kunnen er van genieten om tussen alle drukte eens lekker te tafelen met ons twee. Niks overtreft een aangename babbel in combinatie met lekker eten en een wijntje.

°Eenmaandig jubileum

Eén maand getrouwd, dat moet gevierd worden! Hoe? Laat maar weten :-)

°Katoenen huwelijk

en ook nog eens Pasen. Dat moet gevierd worden, gezellig onder ons tweetjes gaan eten en alles herbeleven.

°Samen sporten

Samen tennis spelen, buiten in het zonnetje en achteraf een terrasje, wat moet een mens nog meer hebben? Een tennisabonnement ;-)

°Zesmaandig jubileum

1 november, voor ons een half katoentje! Tijd om terug na te genieten van ons trouwfeest op een weekendje weg.