Bart & Kirsten

trouwen op 16 juni, 2012

Dromen

AFWASMACHINE

Wij HATEN afwassen en hebben nog niet genoeg geld om elke dag op restaurant te gaan. We beloofden elkaar een afwasmachine in ons nieuw appartementje.

BARBECUE

Bart wil in de zomer graag veel volk uitnodigen en stoefen met zijn bakkunsten. Een goede barbecue mag daarom niet ontbreken in onze uitzet!

DOLPHINS ALWAYS SMILE

But that doesn't mean they're happy... In een Japans dorpje worden jaarlijks massa's dolfijnen gevangen, verhandeld of vermoord. De vissers in Taiji proberen dit voor het publiek te verbergen, maar de makers van de film 'The Cove' overwonnen de nodige obstakels om deze gruwelijke praktijken aan het licht te brengen. Nu is het aan ons om een steentje bij te dragen.

EEN JAAR LANG STAND UP COMEDY

Dat we enorme fans zijn van Alex Agnew, Xander De Rijcke en co moeten we jullie niet meer vertellen. Na de bruiloft en verhuis is er niet veel budget meer over voor een theaterabonnement. Hou ons cultureel niveau op peil door aan deze post bij te dragen.

FITNESS

Bart houdt ervan om te gaan fitnessen: het helpt tegen de rugpijn en houdt zijn gewicht op peil. Kirsten vindt een abonnement veel te duur en gaat daarom nooit mee. Hoog tijd om daar iets aan te doen!

HANGMAT

Je ziet Kirsten elk jaar met een pruillipje kijken naar de mensen die alle hangmatten aan de zomerbar in beslag nemen. Ze droomt er al zo lang van om in het zonnetje te schommelen in haar eigen superdeluxe hangmat.

HUWELIJKSREIS

Bart beloofde Kirsten om zijn vliegangst te overwinnen, waarop zij onmiddellijk 2 tickets naar Thailand boekte. Nu nog wat centjes inzamelen om in een romantisch strandhutje te kunnen overnachten...

KAPTAFEL

Aangezien Bart elke ochtend de hele badkamer inpalmt en omtovert tot een zwembad, zit er voor Kirsten niets anders op dan in de slaapkamer een kaptafel te installeren. Voorkom bij ons allebei ochtendhumeur en zorg dat Kirsten toch fatsoenlijk op het werk verschijnt.

KAST

Kirsten heeft een grote collectie dvd's en boeken over reizen, dieren, koken, dromen, etc. Aan boeken en dvd's ontbreekt het ons dus niet... Wel aan een degelijke kast om ze in op te bergen.

KEUKENEILAND

In hun ons appartement is nogal weinig werkruimte voorzien in de keuken. Vandaar dat we graag een klein eiland willen bouwen in de keuken.

KLEERKAST

Wie ons 5 jaar geleden hielp verhuizen, weet hoeveel moeite we hadden met onze grote kleerkast in elkaar te steken. We zijn er ondertussen erg aan gehecht, maar zullen hem moeten achterlaten: hij geraakt niet door het raam en er zou niet veel van overblijven als we hem terug uit elkaar zouden vijzen.

KUNST IN HUIS

Een foto op doek, een mooi schilderij of een tuinkabouter... Elk huis heeft zo zijn eigen kunstwerkjes nodig om een echte thuis te worden. Wie weet prijkt binnenkort wel een echte Munich aan onze muur.

OVERTREKKEN MEUBILAIR

We houden enorm veel van onze kat Puckie, maar dit kleine duiveltje vindt het veel te leuk om onze meubels kapot te krabben. Kirsten vond op het internet een leuk bedrijf dat zich specialiseert in het maken van nieuwe overtrekken voor ikea meubels. Na de moordaanslag op onze bureaustoel en ons bed willen we enkele andere meubels behoeden voor hetzelfde lot.

PANNENSET

Toen we pas gingen samenwonen kregen we een prachtige set kookpotten cadeau. Tot onze grote spijt hebben we nog altijd geen pannen die erbij horen.

PARASOL

Bart zijn bijna-kale bol heeft nood aan een goede tuinparasol! Het zal ons alleszins veel aftersun besparen.

RAAMDECORATIE

Dat het moeilijk is om gordijnen en lamellen zelf bij te knippen hebben we spijtig genoeg al doende geleerd. Deze keer willen we het fatsoenlijk laten doen door een professionele 'gordijnenlamellenmaker'.

SALONTAFEL

Kirsten redde onze huidige salontafel uit de koopjeshoek van de Ikea. Ze was echter iets te enthousiast want ze heeft nooit stevig op haar poten gestaan... Bart is de eindeloze reparatiebeurten grondig beu en wil een nieuwe (en niet meer uit de koopjeshoek)!

STOELEN

Great minds think alike. Kirsten zag deze prachtige stoelen bij een bevriend koppel en was onmiddellijk verkocht. Hope they don't mind ;-)

TUINAANLEG

Het gras is al gezaaid, nu nog het terras aanleggen en boompjes planten. Drie keer raden wie die klus mag klaren, alle hulp is welkom...

VERHUISKOSTEN

Er komt nogal wat kijken bij een verhuis: er is altijd wel iets dat je vergeten bent! Daarom kunnen we nog wel wat budget gebruiken om naar de Brico en de Ikea te gaan.