An & Niels

trouwen op 20 juni, 2015

Dromen

* Droomreis* Deel 1: Rondtrekken op Java - 1.Bogor

De eerste dagen op Java verblijven we in Bogor: bijkomen van onze jetlag en genieten van de bekende botanische tuin. Hier zijn duizenden soorten tropische planten en bomen die groeien aan bijzondere lotusvijvers.

* Droomreis* Deel 1: Rondtrekken op Java - 2.Bandung

We reizen door van Bogor naar Bandung om van deze oude koloniale stad te bezoeken. Na de stad te bezoeken is ons plan om terug naar de natuur te keren! We gaan de theeplantages bezoeken.

* Droomreis* Deel 1: Rondtrekken op Java - 3.Yogyakarta

We reizen verder met de trein, zo'n 400 km verder! Hier zouden we graag naar het boeddhistisch heiligdom Borobudur gaan. En als het ons lukt, liefst op iets avontuurlijkere manier: te fiets?

* Droomreis* Deel 1: Rondtrekken op Java - 4.Bromo vulkaan & Kalibaru

Nog zo'n 400 km verder ligt ons volgend hoogtepunt: De Bromo vulkaan! Hierna gaan we door naar Kalibaru, onze laatste halte op Java. En bij de laatste dag Java hoort een extraatje: goede cocktail, lekker etentje,... We gaan jullie zeker laten weten!

* Droomreis* Deel 2: Genieten op Bali - 5.Lovina

Met de boot naar Bali! Van Lovina hebben we gehoord dat je met een lokale visser op de zee kan, dat lijkt ons geweldig :)! Beetje plaatselijke gewoontes ontdekken!

* Droomreis* Deel 2: Genieten op Bali - 6.Ubud

Sfeervolle bungalow waar we kunnen genieten van het zonnetje. Om zo de dag erna vol goede moed met onze fiets de rijstterrassen onveilig te maken en kennis te maken met het echte leven in Bali.

* Droomreis* Deel 2: Genieten op Bali - 7.Honeymoon

Laatste dagen op Bali gaan we er volledig voor gaan: mooi hotel, zonnetje, zwembad, lekker eten,... Laatste keer genieten voor we weer huiswaarts keren! Gewoonweg een huwelijksreis afsluiten zoals het hoort :)!

*Droomreis* Vlucht Brussel - Java & Bali - Brussel

Op 29 augustus vertrekken we richting Java. En op 21 september vliegen we vanuit Bali terug naar Brussel.

Duikinitiatie

Als we in Bali zijn willen we van het mooie onderwaterleven kunnen genieten. Daarom zouden we in België al eens een duikinitiatie gaan volgen.

Nieuw terras

Degene die het afgelopen jaar ons tuintje reeds bezocht hebben, weten dat het terras er op sommige plaatsen levensgevaarlijk bij ligt. De planken zijn rot en er is kans dat je er door zakt... Daarom willen we de 2 terrasjes voorzien van nieuwe bankirai of composiet :).

Nieuwe tuinmeubels

Als het terras vernieuwd is, zouden we er ook graag beter van kunnen profiteren. Een buitentafel met wat stoelen erbij kunnen we best gebruiken!

Overlock

Staat al 2 jaar op de wishlist van An... Een aanrader volgens iedereen die er eentje heeft, maar wel duur volgens iedereen die er geen heeft :)