Annelies Casteleyn & Mike Beeckman

trouwen op 30 mei, 2015

Dromen

1. Welkom op onze trouwlijst

Beste bezoeker, Wij wonen intussen al een tijdje samen en de meeste zaken die je normaal op een trouwlijst zet, staan en liggen dus al wel ergens in ons huisje. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat we geen dromen meer hebben. Daarom schreven we onze dromen hieronder neer. Jij kan onze dromen financieel steunen door aan te duiden welke droom je wil helpen realiseren en voor welk bedrag. Vervolgens kan je dat bedrag overmaken op het dromen-rekeningnummer: BE94 9730 6925 6014. Bedankt dat jij onze dromen mee waarmaakt! Groetjes, Mike en Annelies

Badkamermeubel

De badkamer vernieuwen is het volgende grote werk in ons huis. Help jij ons een handje door het badkamermeubel te sponsoren?

Bloemen voor na de huwelijksreis

We vertrekken twee dagen na ons huwelijk al meteen naar Aruba. De bloemen zullen dus verwelkt zijn zonder dat we er plezier van hebben gehad. Een bos bloemen achteraf zou ons veel meer plezier doen.

Boottochtje voor 2 in de Caraïben

Onze huwelijksreis trekt naar Aruba, een boottochtje in de Caraïben zou deze reis net iets specialer maken.

Brievenbus in arduin

De brievenbus die nu onze post ontvangt is een beetje versleten en niet echt onze stijl een nieuwe in arduin zou er heel mooi staan.

Droogmolen

Een droogmolen voor het drogen van het wasgoed bij mooi weer.

Grasmaaier

Heel veel gras staat er niet in onze kleine tuin maar toch kunnen we een grasmaaier zeer goed gebruiken, willen we binnenkort niet in een jungle wonen.

Huwelijksreis naar Aruba

Onze huwelijksreis gaat naar Aruba. met jouw bijdrage wordt ze extra bijzonder.

Inloopdouche

Een nieuwe badkamer is het volgende grote werk. Jij kan onze droom mee waarmaken door onze inloopdouche met lage douchebak en thermostatische douchekraan te sponseren.

Insectenhotel

De biodiversiteit verhogen in ons "stadstuintje" kan door het plaatsen van een insectenhotel. Geef jij de insecten in onze tuin onderdak?

Nieuwe garagepoort

De huidige garagepoort is oud en versleten, waardoor we heel wat warmte verliezen via de garage. Een nieuwe superisolerende garagepoort zou heel wat energie besparen.

Nieuwe hang WC voor in de badkamer

Een nieuwe badkamer is het volgende grote werk. Jij kan onze droom mee waarmaken door onze hang wc te sponsoren.

Rookmelder

Veiligheid voor alles! Daarom zouden we graag 2 rookmelders aankopen.

Snoeischaar - Gardena

Snoeischaar voor het snoeien van onze bomen.

Snorkeltocht voor 2 op Aruba

Mike wilde heel erg graag ergens naartoe waar hij kon snorkelen. Aruba blijkt hiervoor uitermate geschikt. Maak jij zijn droom waar en sponsor jij onze snorkeltocht?

Upgrade 2 vliegtuigtickets van economy naar star class.

Vlucht met de dreamliner naar Aruba in star class in plaats van in economy. Voor een huwelijksreis mag het toch net dat tikje meer zijn! Niet?