Anneleen & Yuno

trouwen op 9 september, 2017

Dromen

Een woordje uitleg

Welkom op onze dromenpagina! Hieronder zie je waarvoor we alvast aan het sparen zijn én waar je ons bij kunt helpen ;)! Maar ... dit is absoluut geen verplichting! Heb je een droom gevonden die je graag mee wil vervullen, schuif dan het varkentje bij die droom opzij tot aan het bedrag dat je in gedachten had. Je kan het bedrag ook gewoon typen in het kadertje naast de droom. Kan je niet kiezen? Geen probleem, je kan je bijdrage ook over meerdere dromen verdelen. Rechtsboven zal steeds je totale bijdrage te zien zijn. Klaar? Klik dan op 'afrekenen'. Nadat je je gegevens hebt ingevuld, zal je gevraagd worden om het bedrag te storten op een rekeningnummer. Geen zorgen, dit is onze eigen (trouw)rekening. Let op: je ontvangt hierover nadien géén mail meer, dus je noteert de gegevens best even. Alvast een dikke merci!!

Huwelijksreis

Zoals je wel weet, hebben wij al een stukje van de wereld gezien. Onze droom bestaat erin om elk continent te ontdekken, daarom plannen wij enkele jaren na onze trouw onze huwelijksreis. Waar die naartoe gaat, staat nog niet helemaal vast, maar Amerika is zeker een optie!

Instawall

We hebben een mooi huis, maar het is voorlopig nog wat leeg. Er ontbreken nog wat mooie, gezellige foto's aan de muur. Familie, vrienden, mooie momenten en herinneringen maken van ons huis een echte thuis. Vul jij mee onze muur op?

Kruidentuin

We willen onze tuin wat opfleuren met hier en daar een mooie kruidenbak en een verticale kruidentuin.

LED-verlichting

We maken het graag gezellig met passende sfeerverlichting. Het zou natuurlijk nóg fijner zijn, mocht het milieu daar niet de dupe van zijn. De oplossing? LED-verlichting!

Met de fiets...

...op uitstap. Niets leukers dan een fijne zomerse fietstocht, in de herfst door het bos, in de lente op zoek naar vogels. Maar...daarvoor hebben we allebei nog een fiets nodig. Zorg jij mee voor deze mooie momenten?

Trapbalustrade

Om ons liefdesnestje nog veiliger te maken, zouden we graag in de toekomst aan de trap nog een balustrade plaatsen.

Verf

Help ons om ons huis een eigen touch te geven. Er zijn nog heel wat onafgewerkte plaatsjes die snakken naar een likje verf!